-
Nije sasvim lako upasti kod. J. na listu HZZO-a, ali ni nemoguce. Mi smo cekali 2-3 mjeseca dok nije stiglo odobrenje od socijalnog (sestra je mislila da mozda nece ici prije N.g., doktor je mislio da ce odmah upaliti jer je bas povecan broj ili tako nesto, a doslo je, evo, ne-odmah, ali brzo). Nisam sigurna da imam licence zvati bas od 0-24, ali zvala sam ga vec par puta (prvi pad, prva temperatura, prva prehlada) u relativno razumna vremena i drago mi je da imam tu mogucnost. Svakako vrijedi te love... Ma, i privatni termini su meni povoljniji, jer nisu usred radnog dana (a na pocetku mi se svidalo imati vise vremena za razgovor, pitanja...). Samo bi trebalo malo preciznije na pocetku objasniti roditeljima koje su sve mogucnosti, a ne da nastaju ovakvi nesporazumi i da netko ima osjecaj da je gurnut u nesto.
Inace, sa samom medicinskom uslugom i tretmanom smo zadovoljni
. Doktor si da truda i vremena: i za malog, i za nas i nasa pitanja. Svida mi se kak postupa s bebema etc. Sestra mi djeluje prodojeca, a doktor isto (do mozda na produzeno dojenje :? ).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma