Neću te razapeti, apsolutno se slažem sa svime ovime. Uz sve ono gore što sam natipkala, propustila sam ipak par stvari.Peterlin prvotno napisa
Ja radim već godinu dana, a T. je čuvala divna teta tako da mu je dnevno spavanje bilo uz malo maženja po glavi i pričanje. Zadnjih par mjeseci smo pokušali namjestiti da to spavanje bude ranije, oko podneva, iako je to njemu zapravo prerano. On nikad nije bio vezan uz neku igračku ili dudu, ali sam mu u zadnje vrijeme davala psića za spavanje baš zato da ima neku vezu kasnije u jaslicama. Pričali smo puno o tome, priče o teletubisiema koja idu u vrtić i sve što tamo rade uključujući i spavanje. Kupili posebne piđamice "samo za vrtić, ne smijemo ih nositi doma". Dakle, napravili smo te neke stvari, ali očito ne dovoljno. Probat ćemo još s posebnom dekicom.
Moram priznati da sam skroz razočarana reakcijom teta, tim "to neće ići, ne znam kako ćemo" nakon jednog dana. Očekivala sam neke prijedloge, a ne dizanje ruku. U četvrtak ću predložiti ovo što sne piše, čitanje knjige i ne prisiljavanje, to bi kod nas išlo... samo da se tete slože.

Odgovori s citatom