-
Balarosa šta bi sa vašim spavanjem, kako pregura cjelodnevni boravak u vrticu. Kod nas nema nikakvog napretka, nece da spava i gotovo. Tete su se trudile, ljuljale ga na nogama, pjevale, pricale pricice ali ništa. Ja sam neki dan predložila da ga nikako ne uspavljuju vec dok ostali spavaju nek se on igra, na šta mi je jedna teta rekla da on mora spavati i da svi spavaju. TO je valjda vrijeme kad se one odmaraju pa zašto bi se ona zanimala oko jednog djeteta kad može u miru kafu ispijati dok djecica pajke.
juce mi je nadošla ideja da odnesem u vrtic TV i dvd player (pošto tamo nema) pa nek gleda crtice dok ostali spavaju, u stvari ja se nadam da ce on na taj nacin i zaspati,( ležati, gledati tv i zaspati). Uglavnom to sam juce predložila tetama, ova jedna kaže da oni imaju program i da ce se on kad tad navici da spava i da mora da spava dok je u ovoj grupi, druge dvije tete su se cinile ok.
Uglavnom jutros kad smo došli druga teta kaže da su one malo razgovarale i prihvataju da probamo i to. ja sam danas kupila opremu i poslijepodne kad djeca odu doma idemo to instalirati, pa vidjet cemo kakvi se rezultati sutra.
Uglavnom ne volim ni ja što im kvarim red i što se na neki nacin previše petljam u njihov posao ali vala ne mogu ni gledati svaki dan svoje djete uplakano samo zato što nece da spava i što nema šta drugo raditi dok ostali spavaju.
Možda ni ovo ne bude rješenje ali ja kao majka moram sve pokušati da moje malo pile bude zadovoljno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma