-
Upravo sam vidjela da sam prijavila prvo spavanje 22.10.
Od tada do danas neki put bi spavao, neki ne, tete su uzele zdravo za gotovo da me zovnu kad ne ide, i sve poslije 13, 13.30 mi je bilo prihvatljivo ( nezaposlena sam sa ogromnom željom da nađem posao).
Uglavnom bi zaspao na rukama tetama nakon duuugog nošenja šta mi je jedna uvijek kroz šalu prigovarala zbog njenih kostiju. Igra na kartu solidarnosti i suosjećanja jer joj je glavni argument da će probuditi drugu djecu pa da dođem po njega. Mada ja mislim da ako druga djeca spavaju, jedino moj ne spava i nije neki problem igrati se s njim. Umjesto piti kavu sa ostalim kolegicama. Ili da posumnjam u njeno dugogodišnje iskustvo ili da pomislim da sam rodila nevjerojatno dijete jer "ona u svom životu još nije imala takvo koje neće da spava"!!!
Druga teta je bila dobra, mlada, puna ljubavi i ideja. Da je više voli primjetila sam kad ga ujutro ostavljam, njoj bez problema ode, a kod druge neće dok joj ga ne "uvalim".
Danas je došla teta sa bolovanja koja se prvi put pojavila ove godine.
I zvala me već u - 12.20!!!
Došla sam po svoje dijete, popričala s njom. Druga joj je teta rekla da moj ne spava i ako joj bude problem da me zovne. I naravno, uvjerena je da je dojenje problem. Je, on meni zaspe na cici, ali kako tati zaspe, a tata nema cice??!!!
Ne želim ići kod ravnateljice da me poslije ne gledaju krivo, ali dogovorila sam sutra posjet kod psihologa da vidim šta će mi on reći. Jeli moje dijete uistinu vanserijsko???
I samo se jedno pitam, kako bi bilo da radim do 16H???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma