helou. evo i mene sa sličnim problemom![]()
moj bebonja ima 10 mj i nekoliko dana i jaaako slabo priča. vrlo rijetko ga čujem da kaže adadadada ili ma-ma ali i to nije s razumijevanjem nego onak.
prije mjesec dana bili smo kod logopeda na moje inzistiranje i dr. kaže da se beba sasvim normalno ponaša za svoju dob i da ja previše dramim.to mi je ponovila i dr. neonatolog kod koje idemo od rođenja jer on spada u neurorizičnu djecu. takođe je rekla da je kod njega sve ok i da beba u toj dobi ima još pravo nešto raditi ili ne raditi.
tako da ne znam jesam li ja stvarno previše zabrinuta ili stvarno ima neke osnove za strah.
ne smijem više ni čitati svašta na tu temu jer se samo izbediram.
inače-propuzao je uredno stao na nogice sa 7 mjeseci a sada hoda uz namještaj a često se i pusti pa samostalno stoji. motorički je sve 5 i ja se pitam ne ukazuje li to na normalan razvoj centralnog nervnog sistema ili motorika nema veze s razvojem govora? :?

to mi je ponovila i dr. neonatolog kod koje idemo od rođenja jer on spada u neurorizičnu djecu. takođe je rekla da je kod njega sve ok i da beba u toj dobi ima još pravo nešto raditi ili ne raditi.
Odgovori s citatom