Stranica 10 od 13 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 643

Tema: Koji pekač kruha kupiti

  1. #451

    Datum pristupanja
    Aug 2009
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    47

    Početno

    imaš na www.seb.hr sve o pekačima moulinex pod teh karakteristike , ali osobno mislimd a svaki ima program miješenja

  2. #452

    Datum pristupanja
    Sep 2010
    Postovi
    2

    Početno

    znate li gdje se može kupiti pekač Alaska osim u metrou? nemamo njihovu karticu...

  3. #453
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Alaska je Metro robna marka, dakle jedino mjesto različito od metroa za kupovinu Alaske je - oglasnik. Karticu možeš i posuditi, a nitko te tamo ne pita odakle ti, samo ju moraš imati za mahanje na ulazu i blagajni.
    Uzgred, Alaska se mijenjala u zadnje vrijeme i nisam siguran je li to sada ona ista dobra stara Alaska.
    Od jeftilena čini se da je Lidlov pekač OK, ali nisam ga osobno isprobao.

  4. #454

    Datum pristupanja
    Sep 2010
    Postovi
    2

    Početno

    hvala na odgovoru...

  5. #455
    anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    moj dom
    Postovi
    395

    Početno

    naša posuda od pekača ima rupu - na sredini, valjda je lopatica izglodala ....pa ćemo morati po novi

    e Davore bok

  6. #456

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    karlovac
    Postovi
    1,756

    Početno

    Moj Clatronic pekač je isto procurio i posuda se pohabala. lopatice ogulile. Kupila sam novi Moulinex i jako sam zadovoljna, za sada. Jedino što imam neki potihi osjećaj da za pekače nije dobro pravljenje marmelade. Clatronic mi se pohabao prošle jeseni kad je, zbog dozrijevanja svježih breskvi i jabuka u mom voćnjaku, svaki dan miješao i pekao marmelade.
    Jesam umislila ili?

  7. #457
    anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    moj dom
    Postovi
    395

    Početno

    moj (isto clatronic) nije miješao marmelade, ali evo rupa je tu

  8. #458
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Pa... isplati se kupiti novu posudu. Obzirom na habanje, super je kad posuda preživi duže od 2 godine. Eto, pajdo je kupovao posudu za svog Clatronica pa usput meni za rođendan kupio posudu za Alasku.

  9. #459
    @n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,984

    Početno

    A gdje ima za kupiti samo posuda?? Moji su kupili cijeli novi pekač, ne znajući da se može uzeti samo posuda...

  10. #460
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Čekam da mi pajdo javi gdje je kupio.

  11. #461
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Javio:

    Servis "Dobra godina"
    Adresa: Šeferova 2

    http://www.zvonmark.hr/kontakti/2-zv...qdobra-godinaq

  12. #462
    @n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,984

    Početno

    Puno ti hvala!

  13. #463

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    karlovac
    Postovi
    1,756

    Početno

    Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Javio:

    Servis "Dobra godina"
    Adresa: Šeferova 2

    http://www.zvonmark.hr/kontakti/2-zv...qdobra-godinaq
    Zvala sam. Trenutno nemaju posudu za Clatronic ali imat će. Moj stari pekač bit će spašen!!!
    Davoreee
    Da te nema trebalo bi te izmisliti

  14. #464
    anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    moj dom
    Postovi
    395

    Početno

    ljiljan@ molim te kad si već zvala, koja je cijena posude?

  15. #465

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    karlovac
    Postovi
    1,756

    Početno

    Nešto više od 90 kuna.

  16. #466
    anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    moj dom
    Postovi
    395

    Početno

    super, hvala puno

  17. #467
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Jel netko zna kakav je ovo pekač na akciji u Plodinama?

  18. #468
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,310

    Početno

    Mi smo krajem godine kupili u Intersparu pekač Elite za 300kn i od tada nismo ni jedan jedini put kupili kruh. Oduševljeni smo kruhom, radimo svakakve varijante, s ovim pa onim brašnom, pa raznim sjemenkama, a radila sam i neki slatki kruh - okus skroz kao pinca - i ima i program za džemove, pa sam ih napravila nekoliko i predobri su.

    Ima fakat skupih pekača za kupiti i s razvikanim imenima, a opet znam ljude koji su jako nezadovoljni rezultatima - kruh koji se previše mrvi, pa upadne sredina ili je iznutra prazan ili premokar... nama je pak ovaj jeftini pekač pravo malo čudo, kruh je i treći dan mekan, ne mrvi se, ma njam (rijetko dočeka treći dan, budimo realni).

  19. #469

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    karlovac
    Postovi
    1,756

    Početno

    Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    kruh je i treći dan mekan, ne mrvi se, ma njam (rijetko dočeka treći dan, budimo realni).
    Nama ako ostane kruh za drugi dan, više nije ukusan. Pojedu ga kokice a ja pečem novi. Dosta sam čula na forumu da je kruh drugi dan super, pa molim savjet - gdje ga i na koji način čuvate?
    Napomena: pečem isključivo bijeli kruh. Muška djeca neće drugačije.

  20. #470
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Kruh nakon 3 dana treba baciti, osim ako nije zamrznut ili prisilno osušen (kao za prezle). Tipično se peti dan po kruhu pojavi plijesan, što znači da je već četvrti dan bila tamo samo se nije vidjela. Vidljivu plijesan ("krzno") čine plodišta, a to znači da je unutrašnjost kruha temeljito prožeta gljivicama.
    Dakle, baš nikome ne praviš uslugu ako jedeš stari kruh, a to je svaki stariji od 3 dana.

  21. #471
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,310

    Početno

    Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Nama ako ostane kruh za drugi dan, više nije ukusan. Pojedu ga kokice a ja pečem novi. Dosta sam čula na forumu da je kruh drugi dan super, pa molim savjet - gdje ga i na koji način čuvate?
    Napomena: pečem isključivo bijeli kruh. Muška djeca neće drugačije.
    Nisam sigurna da je stvar u čuvanju, ne radim ništa posebno. Ostavim ga da se ohladi bez pokrivanja, a kasnije mi stoji na tanjuru i na njega stavim alu-foliju tako da ga pokrije sa svih strana osim donje. Vjerojatno je razlika u sastojcima, omjerima... I mi često radimo bijeli, samo još dodamo sjemenke suncokreta, buće, lana, napravimo da ima onako hrskavu koricu, njam.

    A ovo za treći dan, zaista ne znam kada je preživio do trećeg dana, ali pošto nije u vlažnim uvjetima, ama baš nikad se nije upljesnivio - niti bio na rubu da se upljesnivi. Jednom je ostao, prije nego smo ga bacili i osušio se, mislim da bi se pretvorio u prezle da smo ga ostavili, ali ne upljesnivio

  22. #472

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    karlovac
    Postovi
    1,756

    Početno

    Meni je već drugi dan kruh presuh. Ne umatam ga u foliju. Ali nije mi osobito niti žao jer kruh ne bacam već ga dam mami za kokoši. Tako da se reciklira - pretvori se u jaja.

  23. #473

    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zadar
    Postovi
    23

    Početno

    evo da vam se i ja priključim!! baš sam zagrizla za taj pekač kruha! još se uvijek dvoumim koji kupiti (isčitala sve što piše na ovoj temi).
    znači ako naletim na kakvu akciju kupila bih moulinex OW5000!- ako tko zna da je negdje na akciji molim javite.
    druge opcije su mi Alaska iz Metro ili taj iz Lidla. možete li molim vas napisati kako se točno zove taj iz Lidla i
    pitanje za Davora - koju ti Alasku točno imaš?

  24. #474

    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zadar
    Postovi
    23

    Početno

    još nešto sva tri imaju program za mijesiti tijesto (tipa kroasani, kiflice i slično) i program za praviti marmeladu!? sve mi je zbrčkano od čitanja. bitno mi je da to imaju jer obožavam praviti domaća peciva i ostale poslastice od dizanog tijesta a ovako ručno umijesiti tijesto je poprilično naporno (savki put pune ruke žuljeva), program za marmeladu mi je otkriće ))
    a topli kruh, domaći kruh je odličan jer ga prakticiramo i bez pekaća a skužih da je s pekačem em jednostavije, em jeftinije.
    pa pomozite odlučiti između:
    a) moulinex OW5000
    b) alaska
    c) lidlov

  25. #475
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,310

    Početno

    Po tome što čitam i po vlastitom iskustvu, nema puno veze imaš li bijesnu zvijer od pekača za 1500kn ili neki jeftiniji, kao garancija dobrog kruha. Mi imamo pekač Elite, kupili ga u intersparu za 300kn i savršen je. Kruh iz njega je bajka, cijela kuća miriši, mekan je i ne mrvi se tri dana (nikad ne doživi treći, haha), a marmelada tek... a opet znam ljude koji imaju skupe pekače pa im se kruhovi nenormalno mrve, ili su mokri ili imaju rupe u sredini itd... možda je najbolje čuti od samih vlasnika

    I da dodam, od Božića kad smo ga nabavili, nismo kupili ni jedan jedini kruh u pekari!
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 12.03.2011. at 20:10

  26. #476
    lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    185

    Početno

    eci-peci-pec
    hoce mama da mi kupi nesto za mladence pa ja dosla na genijalnu ideju za pekač ali sve to zbunjujuce
    ima neko ideju koji vodi od ove tri
    http://www.tehnomanija.rs/index.php?...mpare_products

    ps.da ima alaska to bi bio moj prvi izbor,al dzabe kad nema

  27. #477

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    karlovac
    Postovi
    1,756

    Početno

    Ja sam riješila problem. Clatronic ponovo u funkciji. Anita-m je li tvoj OK? I na nekom topiku sam čitala da forumašica A72 ima problem s posudom koja propušta tekućinu; sad ne mogu naći topik...
    Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 25.03.2011. at 21:42

  28. #478
    MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004
    Lokacija
    ZAGREB
    Postovi
    3,516

    Početno

    u lidlu je pekač na akciji od četvrtka pa ako nekoga zanima
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=19286

  29. #479
    Gost

    Početno

    Kako i sama mjesim kruh doma ali pečem na klasičan način , duže vrijeme već razmišljam o uštedi .
    Kako svaki dan pečem kruh a moja pečnica ima puuuuuno W i 4 grijača pa se bojim kad mi dođe razlika struje da će me domaći kruh koštati više nego onaj u pekari .Nakon puno razgovora pao je dogovor i meni je danas MM donio Alasku BM 2600 iz METRO-a na akciji samo 298,88kn i upravo se mjesi prvi kruh .Baš me zanima kako će ispasti ??!!
    Posljednje uređivanje od kbegicsi : 01.04.2011. at 17:23

  30. #480

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    karlovac
    Postovi
    1,756

    Početno

    Citiraj kbegicsi prvotno napisa Vidi poruku
    Kako i sama mjesim kruh doma ali pečem na klasičan način , duže vrijeme već razmišljam o uštedi .
    Kako svaki dan pečem kruh a moja pečnica ima puuuuuno W i 4 grijača pa se bojim kad mi dođe razlika struje da će me domaći kruh koštati više nego onaj u pekari .Nakon puno razgovora pao je dogovor i meni je danas MM donio Alasku BM 2600 iz METRO-a na akciji samo 298,88kn i upravo se mjesi prvi kruh .Baš me zanima kako će ispasti ??!!
    Ja ne znam da li ću sad "lupiti" glupost, ali imam dojam da novi pekač treba odraditi 3, 4 ili 5 pečenja, da se mora "razraditi" da bi kruh ispao dobro. Prva štruca rijeko ispadne kako treba. Savjet za početak: drži se striktno recepata koje si uz pekač dobila. Kad se ti i tvoj stroj uigrate, onda počni uvoditi novine...

  31. #481
    Gost

    Početno

    Ne znam za razrađivanje no ja sam spekla 3 kruha sinoć i danas jer smo imali danas radnu akciju i mali roštilj i svaki mi je ispao fenomenalno .Stavljala sam 350g bijelog brašna i 150g brašna od cjelovitog zrna , čak je i moja mama koja već godinama mjesi ručno rekla da je fini kruh

  32. #482
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Citiraj tooka23 prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje za Davora - koju ti Alasku točno imaš?
    Prastaru: BM2000
    Zapravo imam dvije potpuno ispravne BM2000 sada kad su mi oba kalupa ispravna

    (BM2600 je aktualan model)

  33. #483
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Citiraj kbegicsi prvotno napisa Vidi poruku
    Kako i sama mjesim kruh doma ali pečem na klasičan način , duže vrijeme već razmišljam o uštedi .
    Kako svaki dan pečem kruh a moja pečnica ima puuuuuno W i 4 grijača pa se bojim kad mi dođe razlika struje da će me domaći kruh koštati više nego onaj u pekari .Nakon puno razgovora pao je dogovor i meni je danas MM donio Alasku BM 2600 iz METRO-a na akciji samo 298,88kn i upravo se mjesi prvi kruh .Baš me zanima kako će ispasti ??!!
    Daje li položeni ili uspravni kruh?

  34. #484
    Gost

    Početno

    Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Daje li položeni ili uspravni kruh?
    Ubij me ali na to ti ne znam odgovoriti ...paaaa veći je u visinu nego u širinu ??!

  35. #485
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Koliko se sjećam frendovi imaju upravo BM2600 i to je bio uspravni stroj. Ima nešto manje korisnih programa od BM2000 i mislim da je dobar kratki program za "slatki kruh"

  36. #486
    Gost

    Početno

    Ima on 12 programa i u njima program za džem ...mljac

  37. #487
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,034

    Početno

    Da dignem temu i pridružim se.
    Jučer sam kupila u Lidlu Silvercrest pekač i odličan je, pečem već valjda 4-tu štrucu kruha. Imam samo mali problem; u uputstvima tj. receptu je nadodano sastojaka taman za kruh od 1 kg, kako da ih smanjim za onaj od 750 g, tj. povećam za onaj kruh od 1250 g? Bojim se da ne fulam... Npr. piše: 365 ml vode, 5 žl. ulja, sol, šećer, 650 g brašna i kvasac - to je za kruh od 1 kg.

  38. #488
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,307

    Početno

    uz malo matematike



    za manji pomnožiš s 0.75, za veći pomnožiš s 1.25

  39. #489
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,034

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    uz malo matematike



    za manji pomnožiš s 0.75, za veći pomnožiš s 1.25
    Thnx. Jelena.O. taj dio smo i sami skužili, nisam precizirala pitanje, u biti sam mislila na neke konkretne recepte za "manji" i "veći" kruh ali sam ih naknadno našla u knjižici s receptima Ako nekog interesira prepišem ih...

  40. #490
    laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,094

    Početno

    I ja kupih Lidlov pekač kruha. Za mene je on pravo otkriće. Već je ispekao nekoliko štruca kruha, ispekao njami marmeladu od naranača i izmijesio tijesto za quiche (moje ga ruke obožavaju).

  41. #491

    Datum pristupanja
    Jan 2012
    Postovi
    1

    Početno

    Bog! Evo i mi danas nabavili isti taj pekač..jel mi mozes preporuciti neke tvoje isprobane recepte? nismo dobili sa pekacom..pa sam u nedoumici otkud poceti..Hvala!!!!

  42. #492
    laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,094

    Početno

    Možda je najbolje krenuti s najobičnijim bijelim klasičnim kruhom. Bitno je sastojke stavljati upravo sljedećim redoslijedom (kvasac ne bi smio doći u doticaj s vodom, soli i šećerom). Recepti su za kruh os oko 1000 g.

    PROGRAM 1

    Kruh sa suncokretovim sjemenkama
    300 ml mlijeka/vode
    1 VŽ maslaca
    540 g brašna T-550
    5 VŽ suncokretovih sjemenki
    1 MŽ soli
    1/2 MŽ šećera
    1 paketić suhoga kvasca

    SELJAČKI KRUH
    300 ml mlijeka/vode
    1,5 MŽ soli
    1 VŽ šećera
    2 jaja
    1,5 VŽ maslaca
    540 g brašna T-1050
    1 paketić suhoga kvasca

    KRUH OD KRUMPIRA
    300 ml vode/mlijeka
    2 VŽ maslaca
    1 jaje
    90 g zgnječenog kuhanog krumpira
    1 MŽ soli
    2 VŽ šećera
    540 g brašna T-550
    1 paketić suhoga kvasca

    PIZZA-kruh
    300 ml vode
    1 VŽ ulja
    1 MŽ soli
    1 MŽ šećera
    1 MŽ origana
    2 VŽ ribanog parmezana
    540 g brašna T-550
    3/4 paketića suhoga kvasca

    KUKURUZNI KRUH
    350 ml vode
    1 VŽ maslaca
    1 MŽ šećera
    540 g brašna T-550
    3 VŽ palente
    3/4 paketića suhog kvasca



    PROGRAM 2

    320 ml vode/mlijeka
    2 velike žlice (dalje VŽ) maslaca (mislim da može i ulje u nedostatku maslaca)
    1,5 male žlice (dalje MŽ) soli
    2 VŽ šećera
    600 g brašna T-550
    1 paketić suhoga kvasca


    KRUH S MEDOM

    320 ml vode
    1,5 MŽ soli
    2,5 MŽ maslinova ulja
    1,5 VŽ meda
    600 g brašna T-550
    1 paketić suhog kvasca



    PROGRAM 3

    RAŽENI KRUH
    300 ml vode
    1,5 VŽ maslaca
    1,5 VŽ octa
    1 MŽ soli
    1,5 VŽ šećera
    180 g raženog brašna
    360g brašna T-1050
    1 paketić suhog kvasca


    PROGRAM 8

    KRUH S JOGURTOM
    250 ml vode
    150 g jogurta
    1 MŽ soli
    1 MŽ šećera
    500 g brašna T-550
    3/ paketića suhog kvasca


    TIJESTO ZA PIZZU (PROGRAM 6)
    300 ml vode
    1 VŽ maslinova ulja
    3(4 MŽ soli
    2 MŽ šećera
    450 g brašna T-405
    1 paketić suhog kvasca


    Dobar tek!

  43. #493
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,034

    Početno

    Preporučam pizza kruh po tom receptu! Mljac!

  44. #494
    Provincijalkaa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010
    Postovi
    174

    Početno

    Zna li tko koliko košta posuda za Moulinex pekač?
    Nakon par manjih ogrebotina kuhačom, pekač je hodao poselu i dobio počelu. Susjeda jejutros vadila kruh NOŽEM i "fino ga" zagrebala. Muka mi je (pekač nije ni mjesec dana star), a u jednom servisu traže 260kn samo za posudu!!!!! A pekača ima za 300?!
    Posljednje uređivanje od Provincijalkaa : 07.02.2012. at 14:52 Razlog: tipfeler

  45. #495
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    U servisu u Jurišićevoj velika posuda (ona s 2 propelera) 180 kuna.

  46. #496
    Provincijalkaa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010
    Postovi
    174

    Početno

    Da, ta velika mi treba. Pretpostavljam da propeleri nisu uključeni u cijenu? Hvala na brzom odgovoru. Sad mi je malo lakše, ali sam i dalje ljuta. Ajd ti s nožinom (i tos oštricom) vadi kruh!!!!

  47. #497
    laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,094

    Početno

    Citiraj Provincijalkaa prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ta velika mi treba. Pretpostavljam da propeleri nisu uključeni u cijenu? Hvala na brzom odgovoru. Sad mi je malo lakše, ali sam i dalje ljuta. Ajd ti s nožinom (i tos oštricom) vadi kruh!!!!
    Ne posuđuj ga više bez detaljnih uputa kako se kruh vadi iz pekača. Ili susjedi dostavi račun.

  48. #498
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    8,466

    Početno

    Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne posuđuj ga više bez detaljnih uputa kako se kruh vadi iz pekača. Ili susjedi dostavi račun.
    Ja sve kaj sam posudila, dobila sam natrag neupotrebljivo.
    Sada više ne posuđujem, ako mi ne treba dam, a ako mi treba sory..........

  49. #499
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Provincijalka, bez propelera ti je to.

  50. #500
    lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    524

    Početno

    mi smo kupili pekač kad je bio u lidlu. s njim se dobije i knjižica s receptima. moj problem je što mi taj kruh uopće nije fin i evo nakon par tjedana korištenja doslovno sanjam o kalničkom ili šestinskm kruhu od klare... ne kužim kad neki pišu da im je taj kruh iz pekača super. pomozite, gdje griješim? dajte neki dobar recept!

Stranica 10 od 13 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •