da, postavlja se pitanje definicje savršenstva. ne poznam te ljude dovoljno dobro, nisu nam jako bliski prijatelji, ali se često srećemo u raznim društvima i čujemo dosta o njima. neću pričati o stvarima koje ne znam, evo što znam. znam da je savršenstvo pri odlasku na spavanje postignuto cry-out metodom, što je mene svojedobno užasnulo jer je beba bila jako mala. ali nakon toga dijete krasno ide samo u krevet, sve divno i prekrasno, sretni i naspavani roditelji, poslušno i naspavano dijete. pa mi jako teško padne komentar kako evo disciplinske metode samo treba pregrmiti, a onda sve sjedne na svoje mjesto. pogotovo kad u istom društvu pričamo o spavanju, a ja imam kao primjer samo mog tarzana koji se budi u 5 ili 6 ujutro otkada ja radim. i ja na to nemam primjebi - nekako mi se čini da razumijem svoje dijete, iako mi je to jako rano i teško mi je izgurati dan. i onda kad u društvu imate njih i nas, i kad svako ispriča svoju priču - ja se stvarno osjećam kao raspušteni roditelj koji svojim klincima dozvoljava previše. a nasuprot mene sjedi savršen roditelj.
ne znam jel razumijete o čemu pričam, ali njima svi odobravaju to kako su djeci poriktali spavanje.

Odgovori s citatom
)
)
. uvijek nekakve ladice....te savrsene, te musave..
odlična argumentacija... stvarno se slažem s tobom... zašto bi neko dijete bilo manje dijete nego ono drugo dijete?