Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Spavaju li vam djeca ponekad kod prijatelja?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Spavaju li vam djeca ponekad kod prijatelja?

Ja sam jučer i danas imala prekrasno vatreno krštenje
    Leonina najbolja frendica iz vrtića je došla jučer popodne, prespavala kod nas i bile smo skupa nas tri cijeli današnji dan.

Bilo nam je prekrasno. Super bi se igrale njih dvije po sat-dva, onda bi izbio neki kuršlus s nešto suza i durenja koji bi se brzo izgladio i idila se nastavila, pa opet kuršlus, pa opet idila s puno smijeha i cike i vesele vriske i takva je musaka bila 24 sata

jedina ozbiljnija kriza je bila sinoć pred spavanje kad je U. htjela doma mami, al smo je uspjeli zašprehat i zaspale su zajedno ko dva anđelka, tak da sam se ja par puta noću došetala u njihovu sobu samo da bi ih gledala kako su medene te njihove mirisne glavice jedna uz drugu
    (Loše spavam zadnjih dana od Jurinog ritanja, pa zato noćne šetnje, inače bi vjerojatno spavala ko top jer se one nisu ni mrdnule ni oglasile cijele noći).

Doživjela sam danas i da su mi komplimetirali kako imam dvije krasne djevojčice i kako sam kulerica što ću imati i treće

Uglavnom, mislim da su se cure sjajno zabavljale i planira se u dogledno vrijeme uzvratna utakmica kod U.

Malo sam se bojala kak ću ja to hendlat, hoću li biti prezaštitnička prema svom djetetu kad izbije fajt ili da ću zbog svetosti gostoprimstva ići puno više U. niz dlaku, ali sam skroz zadovoljna sobom. Uglavnom sam ih puštala da same riješe stvar, a ako bi trebala intervenirati, čini mi se da sam uspjela biti fer

Mislim da takvi događaji imaju prekrasan utjecaj na razvoj njihovog prijateljstva i povezivanje pa vas pitam: kad su vaši klinci počeli spavati kod prijatelja? Koliko često to prakticirate ili ne prakticirate? Ako ne, zašto ne i tako dalje i tako bliže

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je početkom devetog mjeseca prespavala Franova prijateljica (hm...ili je ona ipak moja prijateljca :češk po glavi.
    Meni je bilo prekrasno gledati ih kako se igraju. Uletavala sam samo kad sam ih došla smetati sa slikanjem (i sad mi je žao da ih nisam još i više slikala) i kad sam im dodavala materijal za tortu koju su slagali.

Odvalila sam od smijeha kako su na biskvit stavili šlag, pa paaažljiiiivooo poslagali višnje (ili su bile trešnje, ne sjećam se), a onda kad sam ja okrenula glavu na 45sec da otvorim konzervu marelica, zarili svaki obje ruke u taj šlag i napravili cuspajz od njega i trešnji/višnji.

Epizoda za smijanje je i spavanje. Htjela sam ih ostaviti da sami spavaju, ali ta je ideja pala u vodu kad mi je mala prijateljica rekla da ona pada s kreveta i da će morati spavati u sredini dvalila sam:.
    Sad mi je žao da kameru nisam postavila da me snima. Naspavali smo se, izokretali, napričali usred noći, izpretumbavali da na kraju nismo znali tko je na kojem kraju, a tko u sredini-ma presavršeno.

A onda sunčano jutro, zajednički kupanac, kupaona poprskana do hodnika (fran i inače smije prskati, ali u dvoje je bio poseban gušt), oblačenje pa doručak.
    Rekla sam da bi mi doživljaj bio ljepši, možda jedino da je bila zima, pa da ih nakon spavanja ušuškam u dnevnom boravku, malo pričamo dok vani snježić pada, pa crtić dok ja pravim doručak.....i tak :raznjež:

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Spavaju li vam djeca ponekad kod prijatelja?

Citiraj kloklo prvotno napisa
    kad su vaši klinci počeli spavati kod prijatelja?
    Našoj gošći je falilo nešto dana do šest godina.
    Nemam pojma s koliko godina djeca to mogu isfurati a da im bude pravi užitak.
    Jel ti misliš da bi Leona mogla otići prespavati bez tebe.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Emi frendovi/ice dodju k nama na spavanje, od njenih 5 god. je tako. Redovito klinci i Ema spavaju sa mnom u bracnom krevetu.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Spavaju li vam djeca ponekad kod prijatelja?

Citiraj tweety prvotno napisa
    Jel ti misliš da bi Leona mogla otići prespavati bez tebe.
    Aha, sad da...puknulo ju je to ovog ljeta
    Do tada bi ostala samo s bakama najviše nekoliko dana, a ovo ljeto joj je proradio crv u ritici i samo bi se seljakala po tuđim krevetima
    Tako da je bila i kod jedne i kod druge bake po tjedan-dva, par puta na spavanju kod naše dobre frendice koja je njena neslužbena babysiterica, a nedavno se vratila s vrtićkog petodnevnog izleta u Grad mladih i teta je rekla da je bila samo malo tužna navečer, ali da bi joj brzo odvratili pažnju i zaspala bi bez problema

Da mi je netko još proljetos rekao da će se to događati, rekla bi mu da je lud i da se ode liječit jer mi priča nemoguće bajke

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

roko će za mjesec dana imati 5 godina i još nikad nije prespavao kod nekog frenda... osim kod bake par puta... a niti neki frend nije prespavao kod nas... u biti, kad malo bolje razmislim, niti nema baš nekog frenda s kojim bi bil tak super da bi on prestaval kod nas, ili roko kod njega... u vrtiću se ne igra baš previše s nikim - on je solo player :/
    a s klincima naših prijatelja s kojima se družimo malo češće, nikad nismo došli u situaciju da neko predloži spavanje kod nekog... mislim da bi mi bilo ok da neko dijete prespava kod nas, ali nisam baš sigurna dal' bi pustila svoje da prespava kod nekog frenda...

npr. ovo ljeto smo na vikend na moru s nama uzeli i mojeg 5,5-godišnjeg nećaka s kojim se roko super slaže i nije bilo nekih većih problema, osim kaj je mali nakon druge noći plakao za mamom pa sam ja morala 3 noći spavati s njim... zato si nekak mislim da svoje dijete najvjerojatnije ne bi pustila da prespava tak negdje... a možda to uopće nebi bio problem... hoću reći, mislim da ja radim od toga veću dramu nego kaj to stvarno je - ali nebrem si pomoći...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kod juraja još uvije spavanje dolazi u obzir samo kod moje mame i kod njegovog najboljeg prijatelja (ujedno i sina moje najbolje prijateljice, sunce mamino, zna dobro izabrati prijatelje ). cijeli dan može biti bez problema sa svima koji mu pašu, ali spavanje samo u ovim kombinacijama.
    iako jako dobro poznaje tu obitelj, prije negdje dvije godine, prvi put je izrazio želju da ostane spavati. poznavajući ga, ja sam rekla, ok, ali sam ipak ostala kod prijateljice, mi se zapričale i eto ti njega, kao mjesečar, u tri ujutro, DI MI JE MAMA? M..., VODI ME DOMA!!! i kad me vidio, samo se okrenuo i vratio nazad u krevet.

sad bez problema prespava i par dana sam s njima (ode recimo preko ljeta ili s njima na vikend). i taj prijatelj kod nas.

i da, čim dođe petak, on ne bi spavao doma - ili kod moje mame, a tamo mu je i moja sestra koju obožava, ili kod tog frenda - osim kad ja "poludim" kao jučer i kažem mu da bi bio red da koje subotnje jutro provede i doma.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara od svoje 4. godine spava kod prijatelja i prijateljica.
    OBOŽAVA TO!!!

kod nas jos nitko nije prespavao jer nema gdje :/ ali nam je to u planu cim preselimo u kucu.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kužim te Cvijeta i ja sam ljetos u jednom trenutku zavapila da sam rodila dijete sebi i da je hoću malo imat doma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •