Ja sam jučer i danas imala prekrasno vatreno krštenje![]()
Leonina najbolja frendica iz vrtića je došla jučer popodne, prespavala kod nas i bile smo skupa nas tri cijeli današnji dan.
Bilo nam je prekrasno. Super bi se igrale njih dvije po sat-dva, onda bi izbio neki kuršlus s nešto suza i durenjakoji bi se brzo izgladio i idila se nastavila, pa opet kuršlus, pa opet idila s puno smijeha i cike i vesele vriske i takva je musaka bila 24 sata
![]()
jedina ozbiljnija kriza je bila sinoć pred spavanje kad je U. htjela doma mami, al smo je uspjeli zašprehat i zaspale su zajedno ko dva anđelka, tak da sam se ja par puta noću došetala u njihovu sobu samo da bi ih gledala kako su medene te njihove mirisne glavice jedna uz drugu![]()
(Loše spavam zadnjih dana od Jurinog ritanja, pa zato noćne šetnje, inače bi vjerojatno spavala ko top jer se one nisu ni mrdnule ni oglasile cijele noći).
Doživjela sam danas i da su mi komplimetirali kako imam dvije krasne djevojčice i kako sam kulerica što ću imati i treće![]()
Uglavnom, mislim da su se cure sjajno zabavljale i planira se u dogledno vrijeme uzvratna utakmica kod U.
Malo sam se bojala kak ću ja to hendlat, hoću li biti prezaštitnička prema svom djetetu kad izbije fajt ili da ću zbog svetosti gostoprimstva ići puno više U. niz dlaku, ali sam skroz zadovoljna sobom. Uglavnom sam ih puštala da same riješe stvar, a ako bi trebala intervenirati, čini mi se da sam uspjela biti fer![]()
Mislim da takvi događaji imaju prekrasan utjecaj na razvoj njihovog prijateljstva i povezivanjepa vas pitam: kad su vaši klinci počeli spavati kod prijatelja? Koliko često to prakticirate ili ne prakticirate? Ako ne, zašto ne i tako dalje i tako bliže
![]()

koji bi se brzo izgladio i idila se nastavila, pa opet kuršlus, pa opet idila s puno smijeha i cike i vesele vriske i takva je musaka bila 24 sata
Odgovori s citatom
dvalila sam:.