Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Što za rođendan ako imamo salmonelu??

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Što za rođendan ako imamo salmonelu??

Molim vas za ideje, Niki je dijagnosticirana salmonela, a za 4 dana joj je rođendan. Ipak bismo htjeli u krugu obitelji malo proslaviti, pa me zanimaju ideje za jelo, kolačiće........nešto čime bi se i dijete moglo počastiti i eventualno staviti svjećicu na to.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

A da rođendan proslavite kad Nika ozdravi ?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ja mislim da je bolje pricekati da ozdravi.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Salmonela može biti i 3 mjeseca prisutna u stolici. Ako je akutna faza prošla nema razloga da ne proslavite. Malo potraži jelovnik što se smije a što ne.... I. je imala sa godinu i pol, u akutnoj fazo tak i tako nije ništa jela a poslije -da je bila neka dijeta, ne sjećam se.

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja devojcica je imala salmonelu i jela je sve, to je bio neki blag oblik. Nije tu problem vec da je treba izolovati od druge dece tako da proslavu radije odlozite

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ivananeda prvotno napisa
    Moja devojcica je imala salmonelu i jela je sve, to je bio neki blag oblik. Nije tu problem vec da je treba izolovati od druge dece tako da proslavu radije odlozite
    Ne treba je izolirati, ne prenosi se Salmonela samo tako, malo se pripazi i to je to. M smo po tom pitanju trebali biti izolirani tri mjeseca... Najkritičnija je stolica i tako se u biti i prenosi..... Dobro prati ruke kod presvlačenja, paziti kod pripremanja namirnica.... I sve 5!!!

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa zapravo taj pravi rođendan ćemo ionako odgoditi, ali na sam rođendan htjet će doć dide, bake i tete, pa da ima bar neki filing da je ona tu faca, da ona slavi, čisto bih htjela da to doživi jer je i prošle godine bila bolesna na svoj ročkas i nije ga slavila, a sad me već pila neko vrijeme da će puhat svijećice.......
    koliko sam ja shvatila nema ni ona neku posebnu dijetu, samo treba bit laganija hrana, ali nisam sigurna kako je s jajima u kolačima....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •