Pozdrav svima!!! Malo sam se preselila s teme posvajanja..nije da odustajem bez obzira na sve, al se želim uvjeriti da sam poduzela sve što se može u svezi moje dijagnoze.
Ako je ikako moguće molila bi sve forumašice koje mi mogu pomoći bilo kakvim savjetom da mi odgovore.
A stvari stoje ovako...imam (kao što već znate) 31.godinu i dijagnosticiranu duboku menopauzu. To znači da moji jajnici opće ne rade, nemam menstruaciju i pijem hormone FEMOSTON CONTI da mogu funkcionirati bez nuspojava. Do prije pola godine (a zadnjim 7 godina) pila sam druge hormone i imala redovitu (umjetnu) menstruaciju, a sad su to promijenili i preporučili femoston jer nema šanse da ikad prkrvarim. Uglavnom...to sve skupa znači da ja ne mogu ostati u drugom stanju. Zanima me...dal je tko od vas bio u sličnoj situaciji, dal ipak postoji neki način umjetne oplodnje koja bi meni mogla pomoći, dal se jajašca mogu donirati...bilo što..
Ne mogu opisati riječima, kolka mi je želja da ostanem u drugom stanju, rodim..ne bi postojala sretnija osoba na svijetu.
Help!![]()