Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: suha usta

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno suha usta

Ima li još netko problem suhoće u ustima, točnije rečeno manjka sline. Više ništa ne mogu pojesti (osim juhe i voća tipa narandža) bez zalijevanja tekućinom. Nešto mi je ostalo maglovito u sjećanju da sam pročitala kako ima veze sa štitnjačom. Doktoru to dosad nisam spominjala jer idem tamo samo recimo kad trebam uputnice ili me natjera neka užasna bol pa se ni ne sjetim. Sve drugo što ne boli, liječim "online"...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jesi li provjerila kakvo ti je stanje sa šećerom?

suhoća usta je i s njim povezana.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

suhoća ustiju, pojačana žeđ i učestalo mokrenje (zbog velikih količina popijene tekućine) te uz to smanjenje tjelesne težine ili zamućen vid su osnovni simptomi dijabetesa....tako je to počelo i kod mene i na kraju dijagnoza dijabetes tip 1....moj savjet je da prvo to iskljkučiš jer je najmanji problem izvaditi GUK....ako je taj nalaz dobar onda se dalje daj u potragu.....
    sretno

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Šećer mi je dosad uvijek bio normalan, ali provjerit ću i to, već idući tjedan. Što se tiče težine, počela sam se zapravo naglo debljati... Ali ono što me još više uznemirava, naime pročitala sam jučer na netu da suhoća ustiju ima veze i s nekim autoimunim bolestima, što sam i imala prije nekih 7 godina, pa će me to sad natjerati na pretrage.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •