Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: alergija na boju za kosu

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno alergija na boju za kosu

nikad nisam bila alergicna na boje za kosu, a bojam se, znaju neki, tako nemarno da mi boja (i to ona najplavija, 12% hidrogena plus blajh) zna ostati i po dva sata na glavi dok ja surfam.

i neki dan kod frizerke obojala se ja u plavo, ali na dijelu gdje me je bojala u narancasto sam nakon nekoliko sati dobila rane kojih je sve vise.

jeste li ikad imali reakciju na boju? kako da znam da mi se ubuduce nece dogoditi po cijeloj glavi? jer nije me nista peklo (nikad me ne pece), nego su plikovi poceli dosta kasnije.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Najbolje da ne mijenjaš firmu farbe od koje nije bilo fleka, tj. ne ponavljaj više sa ovom zadnjom....često frizerke znaju stavljati najjeftinije i najlošije farbe....ne znam šta je tebi tvoja stavila?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stavila je keune i na plavi i na narancasti dio. to me bas cudi.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja kolegica na poslu je imala stravičnu reakciju od kreme s kojom se boja skida s kože. Drugi put je ponijela svoju kremu i sve 5.
    Ja sam imala stravičnu reakciju na kemikalije za trajnu (one stare, na nove ne) - liječila sam se kalijevim sapunom (to je ono ružno smrdljivo smeđe za pranje zidova prije farbanja) i nekakvom lanolinskom kremom - sve to na preporuku dermatologa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, mamazika, sad sam se sjetila da mi je brisala kožu s nekom tekucinom po dijelu gdje je narancasti dio.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čini mi se da je moja kolegica isto farbala kosu s Keune - uglavnom bila je u Estetic Uvemi.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uh kakva reklama sa Estetic Uvemu....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam imala kraste po glavi kad sam se farbala u nekim "bapskim" salonima, a također mi je kosa nakon toga uvijek bila spaljena i smrdljiva :/

sad imam par frizera kod kojih idem (obavezno uvijek muški :cer, nema krasti, a kosa mi je nakon farbanja tako nježna, svilenkasta i meka kakva nije bila ni kad je bila totalno prirodna...

nemam pojma s kojim farbama su me farbali ni ovi kod kojih sam kraste dobila, ni s kojima me farbaju ovi sadašnji...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

farbam se straaaaaaaašnoooooooo dugo...nikad nisam bila alergična na bilo što..međutim, najviše me je smetao hidrogen. Vidim da si napisala da koristiš 12 postotni. Kod mene u boju (i blajh) ne stavljaju jači od 9% (čak i slabiji). Mene je uništavao jaki hidrogen.

Ja osobno mislim da je kod tebe stvar u hidrogenu, ne boji. Jer boju si isprala. Hidrogen ti je vjerovatno uništio gornji sloj kože...

Malo ohani sa farbanjem i kad ćeš se drugi put farbati koristi slabiji hidrogen. Keune boje su (barem tako tvrde) vrlo kvalitetnog sastava...možda je stvar i u boji.. ali ipak mislim da je kod tebe stvar hidrogena...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

molim da mi se oprosti na zbrljanim rečenicama...trkelj...trkelj...ali mislim da se kuži kaj je pisac htio reći.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

alergije na farbe u trudnoći su normalna pojava!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lali prvotno napisa
    alergije na farbe u trudnoći su normalna pojava!
    Sta je Ivka trudna

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Aaaa nisam znalaaa!!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Eh, ona moja kolegica nije koristila Keune, Estetic uvema ima neku drugu firmu.
    Mislim, nije stvar u EU, možeš dobiti alergiju i na najfiniju kozmetiku ako je unutra nešto što je tebi alergen. Postoje recimo ljudi alergični na soju, a od nje se radi dosta toga u kozmetici - ne znam da li reagiraju i na kožu. Također i kikiriki - koristi se ulje i to mislim da sam vidjela i u Decleoru, dakle čisto ok firma. A sad da li bi netko tko se guši od kikirikija reagirao na kremu s uljem, stvarno ne znam (blago meni).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    da, mamazika, sad sam se sjetila da mi je brisala kožu s nekom tekucinom po dijelu gdje je narancasti dio.
    ja sam nakon toga na jednoj strani imala ljubičastu oteklinu

namazala par puta plimicolom i prošlo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •