-
svakih koliko mora jesti>?
evo curica ima 17 dana i zanima me svakih koliko bi ona trebala jesti...do sad sam pazila da joj ne prođe više od 3 sata, i dojila je...
sada mi tete oko mene govore da to više nije potrebno, i da je pustim da preko noći odspava ako hoće i 6 sati, da je dovoljno velika... no meni se ipak čini da je to prerano...
-
-
a do kada je preporučeno da ima barem 8-12 podoja u toku dana? s koliko mjeseci možemo smanjiti broj obroka?
za sada ona jede otprilike svaka 3 sata, znači ima barem 8 podoja, plus pokoji više ako trazi...
sta se pelena tiče, ima ih otprilike toliko..
-
Osoblje foruma
Prvih 6 tjedana svakako bi bilo dobro imati što više podoja: to je otprilike vrijeme u kojemu se uspostavlja dojenje i princip ponude i potražnje (koliko dijete pojede, toliko majka "proizvede").
Ne postoji univerzalan odgovor na pitanje "S koliko mjeseci..." Ima djece koja jedu često, a malo, ima onih koji jedu rijetko, a puno. A ima i onih koji često doje i puno pojedu tijekom svakoga podoja. Kao i one koja nevoljko jedu i više se igraju i maze na dojci...
Kao i mi odrasli, uostalom.
Samo slušaj svoje dijete i nećeš pogriješiti.
-
da ja slušam svoje dijete ne bi nikada sišlo sa sise
Baš me to zanima... moja beba nikada neće da prestane sisati ja ga maknem kad zaspe.
Ne mogu zamisliti das ima beba koje same prestanu
-
A da ja slušam svoje dijete moje nikada ne bi bilo na cici osim valjda kada već umire od gladi,a i onda je to samo 5min.O nekakvom maženju i smirivanju nema ni govora,nju cica još više razdraži.Ako se nešto oko nje dogada nema šanse da jede,povuče dva-tri puta i gotovo.I tak cijeli dan,ne mogu se mrdnut od nje jer non-stop traži jesti po malo.A ima već pet mj.A kad se sjetim starije,ta je non-stop mogla biti na cici,kad sam joj god ponudila jela je,tak da se uvijek pošteno najela,mogla sam s njom kud god sam htjela,bila je mirna i po 4 sata.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma