Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: laserska epilacija

Datum pristupanja
    May 2005

Početno laserska epilacija

ne znam da li je ovo pravo mesto za ovaj topic????
    uputite me ako nije!!!

pitanje je....da li neko ima iskustva sa laserskom epilacijom?

zanima me da li je to dovoljno ispitano i ima li podataka da je stetno po zdravlje.
    zelela bih epilirati prepone.
    vec sam zakazala..pozurite..da otkazem na vreme

:?

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije štetno za zdravlje, ali postoji nekoliko stvari na koje trebaš obratiti pažnju.

Ne smiješ se izlagati suncu oko mjesec dana nakon epilacije. Niti u solarij. Najbolji se učinci postižu ako si svijetle puti i ako su dlačice tamnije. Ne smiješ se brijati, već moraš pustiti da dlačice narastu, potom se laserom ubije korijen, a onda se dlačice izvuku klasičnim putem, voskom.
    Potrebno je barem 2-4 tretmana kako bi se vidljivo smanjio broj dlačica, ali niti to nije trajno, već se nakon par godina ponovno pojavljuju u sve većem broju.

Ja bih se osobno podvrgnula tom tretmanu, budući da se psihički i fizički posebno pripremam za svaku depilaciju voskom. Potrebno mi je opuštanje, analgetici, po mogućnosti u kombinaciji s nekim alkoholom, kako ne bih vrištala i psovala te remetila javni red i mir tijekom "operacije".

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj ~lex~ prvotno napisa
    Nije štetno za zdravlje, ali postoji nekoliko stvari na koje trebaš obratiti pažnju.

N, potom se laserom ubije korijen, a onda se dlačice izvuku klasičnim putem, voskom.
    sta i tu se depilira voskom
    ima li koja metoda bez toga?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

cisto za info.
    bila sam danas na pregledu..kazu cena bi bila 130 evra..a ja da namestim koliko duboko da bude..
    posle dva meseca, ako nije suncana koza moze opet.
    minimalno treba 3 puta..
    jos nisam zakazala..mislim da cu sacekati, razmisliti i videti tudja iskustva..

malo mi je preskupo

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam planirala otići već par godina i naravno nikad nije pravi trenutak (ili nemam novaca ili vremena). ipak odlučila sam čekati da prestanem dojiti. pitam se ima li to kakve veze?
    inače, preporučuje se u jesen ili zimu kad je što manje sunca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •