Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: jede ko malo prase

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno jede ko malo prase

dakle, stvar je takva
    počeli smo s dohranom sa 6 mjeseci i do prije par dana nije pojela više od 2-3 žlice (voće, povrće, žitarice, sve je jednako odbijala). hoće grickati komadić jabuke, mrkve ili bilo što iz ruke, ali to samo liže, ništa ne pojede. neki dan je počela jesti i to u ogromnim količinama. kako?zaključila je da bi bilo najbolje da jede kao...svinja! :shock: U praksi to izgleda ovako: stavi glavu u tanjur i srće. :shock: I tako pojede cijeli tanjur, i još traži...valjda joj je zabavno? :?
    kako vaša djeca jedu? jesu uredni, neuredni? ima još koje malo prase koje gura glavu u tanjur?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Puntica moja je curica rođena na isti datum kao i tvoja! Kolko tvoja ima kila? Zanimljiv način hranjena. Možda bi i mi to trebali probati jer i naša slabo jede. Samo mi nije jasno kak s glavom dođe do tanjura?!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo ću umrijet od smijeha kad zamislim prizor

Ma, izaći će ona iz praseće faze kad skuži da se skroz dobro jede i žličicom

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Re: jede ko malo prase

Citiraj puntica prvotno napisa
    ima još koje malo prase koje gura glavu u tanjur?
    Prijavljujem jedno
    Doduše sad uredno papa kašikom, ali onomad je poradi silne želje za "klopom odmah i sad!" znala počesto, uz obe ruke, gurnuti i glavu u tanjir

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj, moram
    Moje su u to vrijeme jele rukama. Dobro, nisu baš gurale glavu u tanjur

Jedino, L (4 g) se voli igrati psića pa nekad pije vodu iz tanjura na podu

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tarzan (14 mj) nekad glumi malog prasca pa zagnjuri glavu u tanjur. ali uglavnom jede kao prava štetočina. ako mu doopustim da sam jede, to izgleda ovako: prve dvije tri žlice hrane sam stavi u usta, a onda hranu razbacuje okolo. okrene zdjelicu. baci je na pod. stavi ruku u hranu. pa sve razmrlja okolo. zgrabi punu šaku hrane. baci na pod. i tako unedogled...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajoooj sta me sve ceka...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

koliko to god izgleda slatko većini mene bi užasavalo

zašto joj ne skuhaš komadiće mrkve ili nečeg drugog da jede prstima i vježba pincetni zahvat

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    koliko to god izgleda slatko većini mene bi užasavalo

zašto joj ne skuhaš komadiće mrkve ili nečeg drugog da jede prstima i vježba pincetni zahvat
    Moje su tako jele u početku. Mrkva, brokula, tikvica...mogu i žganci, kad se stvrdnu

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Jelcek prvotno napisa
    Samo mi nije jasno kak s glavom dođe do tanjura?!
    natežemo se i pokužavam je uvjeriti da barem proba hranu ali nema šanse, samo hoće rukama u tanjur tj. zdjelicu. onda samo pobaca hranu svugdje ali u usta ništa Nemam pojma kako je prvi put uspjela staviti glavu u zdjelicu, ali sada uredno to radi 8)

Citiraj "maria71 prvotno napisa
    tako joj i kuham, nikad joj ništa nisam ispasirala. sve u komadićima. vježba pincetni hvat tako što sve uzme među prste pa na pod, nema šanse da bi stavila u usta

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Prijavljujem jedno
    Doduše sad uredno papa kašikom, ali onomad je poradi silne želje za "klopom odmah i sad!" znala počesto, uz obe ruke, gurnuti i glavu u tanjir
    mislim da je to i njen problem, ne da joj se čekati da dobije malo pomalo. smiješno mi je što joj se kao žuri, ali kad su joj usta puna uredno polako žvače :?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ono prije je trebalo izgledati ovako
    tako joj i kuham, nikad joj ništa nisam ispasirala. sve u komadićima. vježba pincetni hvat tako što sve uzme među prste pa na pod, nema šanse da bi stavila u usta Sad

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jelcek,
    prije ti nisam odgovorila
    [quote="Jelcek"]Puntica moja je curica rođena na isti datum kao i tvoja! Kolko tvoja ima kila? /quote]
    ne znam točno. imala je 8100g a prošloj kontroli (sa 7 mjeseci). sad, mislim, ima nešto više ali stvarno nemam pojma
    tvoja?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    ono prije je trebalo izgledati ovako
    tako joj i kuham, nikad joj ništa nisam ispasirala. sve u komadićima. vježba pincetni hvat tako što sve uzme među prste pa na pod, nema šanse da bi stavila u usta Sad
    a ništa kuhaj manje količine i nadaj se najboljem

ovo nije zafrkavanje ,ima samo 7 mjeseci, skužit će

p.s. stavi joj 3 komadića mrkve , pa kad to pojede dodaj još

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •