Evo dole na linku na "Mejra starting school" podlinku ima par novih slikica. Preselili smo, djeca porasla, Mejra krenula u skolu, mama se postarala, a babo ljepotan kao u uvijek.
![]()
Evo dole na linku na "Mejra starting school" podlinku ima par novih slikica. Preselili smo, djeca porasla, Mejra krenula u skolu, mama se postarala, a babo ljepotan kao u uvijek.
![]()
nisi se postarala, baš si super, i TM, i vaša djeca
svi ste jako zgodni
a ovi malecki blizančići, rastop![]()
Mejra vec u skolu ide?! Preslatka je, a burazer je faca...a nozice manekenske.
A ciji su blizanci? Ti si tetka?
I..kod vas je sad zima il..?
Znatizeljna sam danas ko prase..![]()
Baš su lijepe slike... samo ne razumijem tko je ona djevojka koja tu i tamo grli djecu![]()
Btw, ono kod Ahmeda je prošlo samo od sebe?
Mejra vec ide u skolu bas sam :shock:
kako vrijeme leti.....
a ti si ko curica![]()
Bogami, dobar babo.![]()
Djeca su stvarno medena, a meni si ti oduvijek jedna od najsimpaticnijih forumskih baba.(barem na slikama)
Lijepa si i jako mlada, djeca su prekrasna !![]()
Ne mogu vjerovat da babu nisi komentirala. ILi ces na pp?![]()
![]()
i ju, tuđe muževe ne komentiram , ja samo svoga gledam
I meni je moj, ali sam morala napisati komentar kad sam vidila kako mm hvali svoga.
A mozda ja svog premalo hvalim? Ustvari, kad bolje promislim, jedino Anita ima obicaj nahvaliti muza, od ostalih cura se to rijetko procita. Eto ideje za novu temu.
![]()
a sad, zorana, lijepo slikaj i link na sunce.Zorana prvotno napisa
![]()
potpis.baš si super, i TM, i vaša djeca
svi ste jako zgodni![]()
Ona crne kose mi je zaova. Cura je super. Non stop je kod nas babysitting. Sama se nudi : otidjite vecers u kino ja cu cuvat djecu.Balarosa prvotno napisa
![]()
![]()
Ahmed jos pije sirup za prociscavanje zucnog kanalica. Redovno smo na kontroli.
Mejra ide u predskolsku. U Michiganu je obavezna sa 5 god. Uce brojeve i vec su na rijecima. A bome ima i zadace, pa je smatram pravom skolom. Izgleda da ce biti matematicarka, provodi dosta vremena na brojevima uziva brojati, prebrajati. Slova ispise ne gledajuci, citaj nezainteresirano. Nije na mamu.retha prvotno napisa
Blizanci su IVFovci.Tarik i Hamed, tetkini golubici. Znaci od seke mi. 15 god. ih je cekala, kada se napokon odlucila na posvojenje ostala je trudna. To je bio zadnji pokusaj i masala eto djecice.
Sad bas imamo pravu balkansku jesen. Inace odmah temperatura spada sa 35 na 0 u roku od par dana. Ovo je sada prava uzivancija.
A za ostale komentare, hvala.![]()
Pih, propala mi fora, mislila sam na tebeMejra's mommy prvotno napisa
![]()
Balarosa prvotno napisa
Znaci padaju komplimenti, jesam se postarala... 8)
Fotke su stvarno prekrasne!!! Zaprepastila sam se kad sam shvatila kako su Mejra i Ahmed narasli! Stvarno su preslatki klinci! Muževe ne hvalim, ali zato ti izgledaš ko curica!![]()
Djeca su prekrasna a i ti!! Muza necu komentirati 8)
M'sM (kaj nije genijalna skracenica), iscrpan izvijestaj si mi dala, thanks.
Pa ja isto gledam..zbrajam..kako s 5 vec skola..al pa da predskola..to je valjda ok.
Nema veze komentiranje podnosim ali pipanje je off limits.malena beba prvotno napisa
![]()
super su slike i bas su veliki narasli![]()
a bebice![]()
jako lijepa djeca, lijepa mama, lijepa obitelj![]()
Stvarno ste svi lijepi! Drago mi je da je Ahmedu bolje!
Klinci su![]()
Klinci su ti preslatki, ali bome imaju na koga biti!
![]()
Baš su slatki![]()
Hvala...a izgleda i ti bome zicas na MM.MalaSirena prvotno napisa
![]()
![]()
Krasne slike, klinci su ti stvarno već veliki, a blizanci su me rastopili.
![]()
Kako ste vi porasliiiiiiii....Pa Mejra je do prekjucer bila beba....a Ahmed se jucer rodio...ccccc![]()
(I ne pricaj gluposti o tome da si se postarala - super izgledas)