Što mislite da li bih ovu nuspojavu trebala prijaviti pedici ili ne? Di ima upalu grla, krva slika ukazuje na bakteriju (17000 leukociti, ostalo unutar vrijednosti), nalaz brisa u pon. Dobili smo 5ml augmentina - mene malo brine da li je to previše na njezinih 14kg i tri i pol godinice? Naime nakon prve doze antibiotika temp je pala (tri dana je bila 38- 38,5) i nakon par sati je počelo preznojavanje bez temperature. Presvukli smo dvije mokre piđamice. Nakon druge doze isto, ali slabije. Da priznam dala sam joj 4ml drugi put. Nekako me prestrašilo to iznojavanje na hladno. U ova tri dana s temp dobila je do pet doza 5-7,5 ml lupoceta. Inače ima neourodermitis i jednom je prije dvije i pol godine imala konvulzije. Ne znam da li je to neki rizik za nuspojave. Antibiotik je do sada uzimala samo jednom kad je imala hemophilus influenza u nosu nakon dvotjedne viroze. sori kaj vas davim gomilom informacija, ali ja sam jedna mama paničarNisam mogla cijelu noć spavati nakon tog njezinog preznojavanja. Inače bih to raspravila sa svojom pedicom sigurno, ali nema je pa smo bili na zamjeni. Dr kaže da vjerojanto nije streptokok ako na laukogramu nisu povećani iako je boli trbuh. Nadam se.