Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: mama paničar

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno mama paničar

Didi mi je bolesna i ja uopće ne mogu spavati dok ne padne temp, kad bi mogla narasti temp, kad se preznojava, nakon što je popila anitbiotik. Što ako ovo, što ako ono.... Nemam nikakvo pitanje. Samo mi treba malo podrške, iscrpljena sam i luda. i molim vas recite mi- dijete prvi da n na antibiotiku ne smije van i jesti sladoled? Frendica koja je magistra farmacije me uvjerava da je to super za anginu? Možda sam već skroz prlupala od nespavanja. Vi me uvijek utješite

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nemam nekakav pametan savjet samo Bit će sve super.
    ako je vani lijepo vrijeme i ne puše, možda malo zraka ne bi škodilo (ako nema temperature!?). a to za sladoled...ne bih se štela mešat 8)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja pod temperaturom nisam vodila van i nisam davala sladoled iako znam ljude koji jesu baš kod angine davali sladoled i čak kokakolu. Ne znam jel to dobro. Uglavnom drži se, znam kako ti je.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi pod temperaturom idemo u vrt.
    ne družimo se s drugom djecom, ali je moje mišljenje kako svježi zrak može samo pogodovati. (kako litala kaže, otkud temperatura zne je li dijete vani ili unutra).
    sladoled? zašto ne? obična prehrambena namirnica koja se još u ustima ugrije na tjelesnu temperaturu.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja samo znam da ako mene imalo boli grlo i pojedem sladoled da se gadno zaribam. Možda nekom pomaže :? ali ja znam da meni radi samo gore. Više volim čaj. I češnjak
    Za ostalo... ne brini, proći će, samo 8) i maleckoj

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nemam pojma je li sladoled super za anginu ili nije, ali ako ga dijete inače voli, ne vidim zašto ga ne bi jelo. Moj inače nije neka izjelica, a kad je bolestan neće baš ništa, ali sladoled obožava i to je jedna od rijetkih namirnica kojima sam ga uspijevala nahraniti kad je bio bolestan. Ako ga ne daš direktno iz zamrzivača nego ga ostaviš malo na sobnoj temperaturi da omekša, ne vidim kako bi mogao škoditi.

Što se izlaska van tiče, isto ne vidim kako bi mogao škoditi. Moj sin bi obično kad bi imao temperaturu bio plačljiv i ne bi bio za neku akciju, ali bi ga znala obući i odvesti van, malo pronosati na rukama, malo posjediti na klupici... Ako vani nije hladno i ako dijete neće skakat i trčat i preznojavat se, isto ne vidim kako bi mu to moglo škodit.

Ajde drži se, znamo svi kako ti je Ljubi mišicu i ozdravite što prije

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

prošetale, pojele snjeguljicu, napad panike prošao. Hvala vam cure ne znam što na mene gore djeluje nespavanje ili manjak komunikacije - odmah okrenem na paranoju. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti

nina14 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

razumijem te

Kad mu je nesto, ne mogu jesti, spavati, raditi, samo gledam u njega.... nije bas normalno (ni zdravo) ali zasad si ne mogu pomoci :/

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Probaj se opustiti, draga! Koliko god mozes. Znas da si sve poduzela, a tvoj nemir mogao bi kod djeteta izazvati strah da mu je nesto zbilja ozbiljno.

Nabaci osmijeh i nadjite si neku zabavu. Sladoled - ja sam svojima davala kad su htjeli, a ici van - ovisi o tome da li je dijete u stanju i od volje... Malo zraka ne skodi, pogotovo u toplijem dijelu dana. Sve s mjerom!

Evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brzi oporavak!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    mi pod temperaturom idemo u vrt.
    ne družimo se s drugom djecom, ali je moje mišljenje kako svježi zrak može samo pogodovati. (kako litala kaže, otkud temperatura zne je li dijete vani ili unutra).
    sladoled? zašto ne? obična prehrambena namirnica koja se još u ustima ugrije na tjelesnu temperaturu.
    veliki potpis.
    samo baš velika temp. nam je za ostat doma ako je lip dan. i izbjeć vrtić.
    sve ostalo se ponašamo ko i obično.
    sladoled? naravno.
    čak sam čula na svoje uši i doktora kako ga preporuča kod angine, u stilu na upalu ide hladno.

baš fino da ste prošetale i da si se ti malo smirila.

M&A avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    sladoled? naravno.
    čak sam čula na svoje uši i doktora kako ga preporuča kod angine, u stilu na upalu ide hladno.
    i ja.
    i da je lakse dobiti upalu grla jeduci sladoled ljeti na +40° nego zimi.
    sjecam se i kad sam operirala krajnike da su mi u bolnici dali sladoled .

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ta briga opadne, kad x puta vidis da je sve proslo ok, naucis se...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja svoje kad su bolesni ne vodim van. Doma su, otvoren je prozor da uvijek ima friškog zraka, ali ne vodim ih van iz više razloga:
    -kad imam anginu smeta mi imalo hladniji zrak za grlo i nos i dodatno pojačava bol, pa sam mišljenja da je tako i djeci
    -mene hod još više umara ( mislim da i njih )
    - nisu samo oni opasni za okolinu, ona je opasnija za njih ( na postojeću bolest se priljepi još neki virus ili bakterija)
    - kod temp. uvijek sačekam 2 dana da su bez temp. pa tek onda idu u šetnju
    - dok piju antibiotik ne vodim ih nikud ( eventualno zadnji dan može šetnja- naravno ovisi o kojoj je bolesti bila riječ )

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nadam se da ništa nismo pokupili jer smo šetale samo u kolicima, a moram priznati da je meni puno značila. Imaš pravo Flower, naravno. Mene su te jedne konvulzije prije par godina i par panika s Dominikovom alergijom malo poljuljale, prije toga sam bila puno više 8) Dominiku sam skidala temp tek kad bi mi izgledao uznemireno ili iscrpljeno, ali sad pušem i na hladno. Znam da je sve to samo u glavi, ali....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •