cokolada_83 prvotno napisa
Joj cure zao mi je sto se nisam ovako dugo javila,imali smo peh da nam se pokvari kompjuter,pa je trajalo sa pokusajima popravka do konacne kupovine novog :/ .Malenom je od cjepiva oslabljen imunitet i dobio je neki crveni virus.Nije strasno,bar doktor tako kaze.Pije neki prasak dva puta dnevno da se stanje u crijevima dovede u normalu i jos jedan sirup cak cetri puta dnevno da se stolica normalizira.Imamo preporucenu ishranu sa puno mrkve,pileceg mesa,bananu i jabuku da ocistimo i pustimo da pocrni pa onda da mu dam da jede jer pomaze cisceju crijeva.Doktor kaze da nije nista ozbiljno ali da traje otprilike dva tjedna dok se sve opet uredi.
Hvala vam i na cestitkama.Nazalst i to me brine.Kod ginica mi rekli da se velicina bebe na poklapa sa velicinom koju bi trebala imat u osmom tjednu,vec da izgleda kao da je tek sesti.Kazu da je moguce da ciklusi nisu jos kako treba poslije prve trudnoce i da je moguce da je sve u redu.3.11. imam opet kontrolu pa cemo vidjet kako ce tad izgledat.Sad cekam i molim se da sve bude kako treba.