Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Bolestan ili...neznam ni sama

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Bolestan ili...neznam ni sama

D. ima 11.5 mjeseci,do sad je bio mozda pomalo i hiper aktivan, ali zadnja dva tjedna,otakoko je primio pneumokoken cjepivo neprepoznajem svoje djete.
    Stalno je umoran,ujutro se budi pospan i nervozan, a ustaje iz kreveta,onda je cendrav i nervozan i samo bi da ga nosim.Nasloni mi glavu na rame i nesto pjevusi, onak nekako tuzno.Takav mi nije bio ni kao beba.U pocetku sam mislia da je reakcija na cjepivo,al mi nevjerovatno da traje vec dva tjedna.
    Na sve to je prestao da jede,nece usta da otvori kad krenem sa zlicom.Pojede malo kruha ili tako neke cvrste hrane koju moze sam jest.Danas ima dve crvne fleke koje izgladaju skoro ko akne jedna na licu a druga na rukici iznad sake.Nije jeo nista novoga tako da je iskljucena mogucnost reakcije na hranu.
    Da, zaboravila sam rec da se popodne malo oraspolozi ali to kratko traje.Mislite li da bi trebali ic pedijatru?Jesu li vam se djeca nekada ovako ponasala?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

idi pedijatru

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma i ja mislima da bi bilo najbolje da ga pogledaju,samo muci me to sto njegov pedijatar danas ne radi,drugom nemogu tako da mi ostaje jedini izbor dezurna bolnica.Nisam pametna dal da idemo tamo ili da cekamo do ponedeljka jer nema tempraturu samo je jako tih i pojavile mu se te crvene fleke i nece da jede.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja se nebi razmišljala.
    Odi pedijatru/na hitnu, gdje god.
    Ako ništa drugo, da te smire i kažu da je sve ok.

Bdw. ako tvoj ped. ne radi danas, zer nebi trebao imati zamjenu?
    Ja mislim da mora!
    Sretno i javi se.
    Malom bubaću da prije prođe.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

dva tjedna ... predugo

ja bih na tvom mjestu otišla

umor, bezvoljnost, gubitak apetita, ... crvene fleke ...
    ja bih ošla, bar da krv izvade, za svaki slučaj

možda nije od cjepiva, ali cjepivo je srušilo imunitet (jest privremeno) a to je dovoljno da ga napadne neka ddruga bolest

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala cure.Cekam muza da dodje sa posla pa cemo najvjerovatnije do dezurne bolnice.D. se upravo probudio i malo je veseliji poslije spavanja ali su flekice jos jace crvene.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jeste bili?
    Kak je maleni?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nismo bili moj muz kaze nema potrebe,za to ce nas samo vratit kuci,da idemo u ponedeljak njegovom pedijatru.Poslije spavanja danas izasle jos dve tri nove flekice a dve stare se smanjile i postale blijedje.Probala sa njim otic malo van u park,al nije htio cak ni na ljuljasku koju obozava inace . I za cijeli dan pojeo je valjda tri cetri makaronice sa par komadica mrkve i graska . Ni pred spavanje nije htio svo mlijeko popit, a cujem da mu "kvrci" u trbuhu.Ako ni sutra nebude jeo ili se flekice ne smire ja ga nosim u bolnicu a tata nek prica sta hoce Neznam jel si umisljam al mi se cini da je cak smrsao Nema temperaturu ni nista,samo cesto dodje i trazi da se nosi stalno zijeva i umoranje kao da nije ni spavao.
    Joj i ja se bedasto osjecam,zabrinuta sam za D. a opet sam na drugu stranu i sretna jer sam bas danas doznala da sam opet trudna
    Samo da mi D bude bolje da mozemo da uzivamo zbog novog malog andjela.
    Sad mi krivo sto nisam danas tjerala po svom i odnesla ga na pregled .

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čokolada, čestitam na trudnoći
    a s malenim, nemoj čekat, rijetko kad ( čitaj: gotovo nikad) mamina intuicija vara

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

uskacem da zazelim srecu..i da ne bude nista.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj lelita prvotno napisa
    uskacem da zazelim srecu..i da ne bude nista.
    Potpis

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i ja čestitam na trudnoći :D . Što se tiče maleckog, ako muž ne želi ići idi sama. Bezvoljnost, pospanost, odbijanje hrane, flekice po tijelu- iskreno ja ne bih čekala. Bolje da ti na hitnoj kažu da si došla bez veze nego da si dugo čekala da dođeš. Uostalom, svako stanje dijeteta koje tebi nije normalno zahtjeva pregled doktora. Ako ništa drugo nazovi u bolnici hitnu pedijatriju i pitaj dal da dođeš. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije ništa. Javi kak je mali .

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

cokolada_83 kako je danas?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Koje je to cjepivo bilo? Ono kaj se plaća? Hm, i ja sam razmišljala da cijepim dijete protiv toga pa sam se sad zabrinula. Molim te napiši kak je bebač i da li je to od toga i koje je cjepivo! Nadam se da mu je bolje!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

cokolada cestitam na trudnoci..
    Kako je malecki danas..jesi ga odvela doktoru=?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj cure zao mi je sto se nisam ovako dugo javila,imali smo peh da nam se pokvari kompjuter,pa je trajalo sa pokusajima popravka do konacne kupovine novog :/ .Malenom je od cjepiva oslabljen imunitet i dobio je neki crveni virus.Nije strasno,bar doktor tako kaze.Pije neki prasak dva puta dnevno da se stanje u crijevima dovede u normalu i jos jedan sirup cak cetri puta dnevno da se stolica normalizira.Imamo preporucenu ishranu sa puno mrkve,pileceg mesa,bananu i jabuku da ocistimo i pustimo da pocrni pa onda da mu dam da jede jer pomaze cisceju crijeva.Doktor kaze da nije nista ozbiljno ali da traje otprilike dva tjedna dok se sve opet uredi.
    Hvala vam i na cestitkama.Nazalst i to me brine.Kod ginica mi rekli da se velicina bebe na poklapa sa velicinom koju bi trebala imat u osmom tjednu,vec da izgleda kao da je tek sesti.Kazu da je moguce da ciklusi nisu jos kako treba poslije prve trudnoce i da je moguce da je sve u redu.3.11. imam opet kontrolu pa cemo vidjet kako ce tad izgledat.Sad cekam i molim se da sve bude kako treba.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jelcek to je Pneumokoken cjepivo,mislim bar se ovdje tako zove.Ne zivim u Hrvatskoj pa ne znam kako se tu zove.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj cokolada_83 prvotno napisa
    Joj cure zao mi je sto se nisam ovako dugo javila,imali smo peh da nam se pokvari kompjuter,pa je trajalo sa pokusajima popravka do konacne kupovine novog :/ .Malenom je od cjepiva oslabljen imunitet i dobio je neki crveni virus.Nije strasno,bar doktor tako kaze.Pije neki prasak dva puta dnevno da se stanje u crijevima dovede u normalu i jos jedan sirup cak cetri puta dnevno da se stolica normalizira.Imamo preporucenu ishranu sa puno mrkve,pileceg mesa,bananu i jabuku da ocistimo i pustimo da pocrni pa onda da mu dam da jede jer pomaze cisceju crijeva.Doktor kaze da nije nista ozbiljno ali da traje otprilike dva tjedna dok se sve opet uredi.
    Hvala vam i na cestitkama.Nazalst i to me brine.Kod ginica mi rekli da se velicina bebe na poklapa sa velicinom koju bi trebala imat u osmom tjednu,vec da izgleda kao da je tek sesti.Kazu da je moguce da ciklusi nisu jos kako treba poslije prve trudnoce i da je moguce da je sve u redu.3.11. imam opet kontrolu pa cemo vidjet kako ce tad izgledat.Sad cekam i molim se da sve bude kako treba.
    Super vijesti...cini mi se da imas dobrog pedijatra...bar te nije otpustio na foru 'umisljas si'

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •