Prvi put da sam ovdje.Problem je sljedeći.Rodila sam 13.11.2003.sina.Imam problem sa desnom dojkom.Od samog početka,u rodilištu,mali je više bio zadovoljan kad bih mu davala lijevu dojku pa je nju više i sisao.Bradavica na desnoj nije tako izražena kao na lijevoj pa je bilo vrlo teško staviti ga na desnu bez plača.Inače,desna dojka je manja od lijeve(mislim da to nema veze).Kad smo došli doma,bilo je gotovo nemoguće staviti ga na desnu,tako da sam ga prestala stavljati na tu dojku.Neznam zašto je tako,možda zbog nezgodnog položaja,možda jer je bradavica na desnoj uvučena pa mu je teško uhvatiti je.Pokušala sam je izvlačiti i sa (kršitelj koda)ovom pumpicom ali uzalud.Mali neće.Sad se moje dojenje svodi samo na korištenje lijeve dojke tako da sam već u prvom mjesecu njegova života počela koristiti *** 1.Iz lijeve dojke ponekad izdajam sa pumpicom ali jako malo izađe(30 ml).Postoji li mogućnost da on prihvati i desnu dojku.Napominjem,iz nje je sisao jako,jako malo.[/url][/list][/code][/quote][/i][/b]