Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Smeđkasti iscjedak i cista žutog tijela

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Smeđkasti iscjedak i cista žutog tijela

Drage moje dame,

unaprijed se ispričavam ukoliko je bilo sličnih tema i pitanja...Nova sam na forumu, tako da nisam upućena u njegova pravila.

Imam nekoliko pitanja koja se odnose na smeđkasti iscjedak u trudnoći. Naime, bila sam na pregledu i dr. mi je ustanovila da sam ušla u 6. tjedan trudnoće. Desni jajnik je gotovo duplo veći od lijevog zbog ciste žutog tijela, a samo dan nakon pregleda i vaginalnog UZV primijetila sam smeđkasti iscjedak koji me prilično uplašio. Inače mi je ovo prva trudnoća.

Kontaktirala sam doktorku koja mi je propisala Utrogestan 100, ujutro oralno, uvečer kao vaginaletu. Trenutno čekam šta će se dogoditi.

Da li ste imali slična iskustva kao i ja sa smeđim iscjetkom? I da li je moguće da se zbog veće ciste žutog tijela na jajniku javlja iscjedak?

Unaprijed zahvalna zabrinuta buduća mama :?

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Za cistu ne znam, ali takav iscjedak je imalo jako puno cura na ovom forumu i ako malo pretražiš po ptretražniku vidjet ćeš da takvih tema ima mnogo i da su uglavnom svi kojima se to trenutno događa jako zabrinuti, a ostali kojima je to bilo i prošlo tješe ove prve Ja sam imala u prvoj trudnoći i bila strašno zabrinuta pa je prestalo negdje krajem 1. tromjesečja, konkretan razlog nisam znala niti mi je ginekolog išta previše konkretno rekao, a u drugoj trudnoći sam ga opet imala i svejedno sam bila zabrinuta i nije mi se sviđao. Nemam drugog savjeta nego strpi se da prođe i znaj da nisi jedina

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam u ovoj trudnoći na početku imala cistu žutog tela i ubrzo nakon što mi je to dijagnostifikovano, pojavio mi se oskudan smeđi iscedak, ali me je jako brinuo. Bila sam na dabrostonu do 14. nedelje i posle toga mi se taj iscedak izgubio (zabravo, prestajao je polagano od 10. nedelje) Cistu već nisam imala sa 11+6
    Ja sam pitala moju gin. da li to ima veze jedno s drugim, ona mi je rekla da nema, iako sam ja i dalje povezivala to dvoje.

Ajde, sretna ti bila trudnoća, porod i sve ostalo dalje što sledi!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Drage dorotea24 i vanesax, hvala na lijepim i smirujućim riječima

Ne preostaje mi ništa drugo nego da se čuvam i mirujem ovih dana i da nastavim sa Utrogestanima.

Puno pozdrava

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dobrodošla
    isto sam imala i ja sad na početku druge trudnoće. smeđkasti iscjedak mi je trajao oko 5 dana i prošao sam od sebe. a što se tiče ciste žutog tijela evo ti link: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=#1550440
    sretno

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Molim vas pomoć

jučer sam bila kod ginekologice koja je rekla da vidi cistu žutog tijela trudnoće,pomoć: Test sam napravila i pozitivan je i to prije 5 dana kad mi je menstruacija izostala inače uvijek dobijem 14. Znači ciklus mi traje 30 dana! Dr. Me naručila za 2 tjedna molim vas pomozite mi voljela bi da sam trudna jesam li??? Helpppppppp

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vidi cistu na žutom tijelu?Jel to rekla ili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •