-
Smeđkasti iscjedak i cista žutog tijela
Drage moje dame,
unaprijed se ispričavam ukoliko je bilo sličnih tema i pitanja...Nova sam na forumu, tako da nisam upućena u njegova pravila.
Imam nekoliko pitanja koja se odnose na smeđkasti iscjedak u trudnoći. Naime, bila sam na pregledu i dr. mi je ustanovila da sam ušla u 6. tjedan trudnoće. Desni jajnik je gotovo duplo veći od lijevog zbog ciste žutog tijela, a samo dan nakon pregleda i vaginalnog UZV primijetila sam smeđkasti iscjedak koji me prilično uplašio. Inače mi je ovo prva trudnoća.
Kontaktirala sam doktorku koja mi je propisala Utrogestan 100, ujutro oralno, uvečer kao vaginaletu. Trenutno čekam šta će se dogoditi.
Da li ste imali slična iskustva kao i ja sa smeđim iscjetkom? I da li je moguće da se zbog veće ciste žutog tijela na jajniku javlja iscjedak?
Unaprijed zahvalna zabrinuta buduća mama :?
-
-
Ja sam u ovoj trudnoći na početku imala cistu žutog tela i ubrzo nakon što mi je to dijagnostifikovano, pojavio mi se oskudan smeđi iscedak, ali me je jako brinuo. Bila sam na dabrostonu do 14. nedelje i posle toga mi se taj iscedak izgubio (zabravo, prestajao je polagano od 10. nedelje) Cistu već nisam imala sa 11+6
Ja sam pitala moju gin. da li to ima veze jedno s drugim, ona mi je rekla da nema, iako sam ja i dalje povezivala to dvoje.
Ajde, sretna ti bila trudnoća, porod i sve ostalo dalje što sledi!
-
-
dobrodošla
isto sam imala i ja sad na početku druge trudnoće. smeđkasti iscjedak mi je trajao oko 5 dana i prošao sam od sebe. a što se tiče ciste žutog tijela evo ti link: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=#1550440
sretno
-
Molim vas pomoć
jučer sam bila kod ginekologice koja je rekla da vidi cistu žutog tijela trudnoće,pomoć: Test sam napravila i pozitivan je i to prije 5 dana kad mi je menstruacija izostala inače uvijek dobijem 14. Znači ciklus mi traje 30 dana! Dr. Me naručila za 2 tjedna molim vas pomozite mi voljela bi da sam trudna jesam li??? Helpppppppp
-
Vidi cistu na žutom tijelu?Jel to rekla ili?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma