-
Familytree
Da li je netko radio obiteljsko stablo s klincima? Malo sam googlala i sva lijepa drvca se plaćaju, a ova besplatna su kao katastarske sheme. Ako si je netko već dao truda ili ima neku ideju... Ako ne javimo kad naše crtkanje da rezultate.
-
ja sam sto puta počela i nikad završila - u prevelikim sam se problemima našla (vezano uz čisto tehničku izvedbu) već kod drugog koljena :?
-
Mi smo ljetos radili na nekom ogromnom papiru (mislim da je recimo A1 ili tako nekakav format) i došli smo do pradjeda/prabaki, imamo još mjesta za jednu generaciju gore
ali, ne možeš sve smjestiti, ograničili smo se na npr bratiće i sestrične u prvom koljenu, ignorirali neke bračne partnere od bakinih sestara i braće i slično
Uz to, mi smo rastavljeni, moji mama i tata isto, oboje u drugim brakovima, baka i deda su mi isto bili rastavljeni i to s obje strane, polubraće i polusestara kolko voliš, bilo je izrazito komplicirano.
Dobro si me sjetila, mogli bi dovršiti ovih (tje)dana..
-
Ali, nema veze za katastre, mi smo nacrtali
-
ah, prerano, nacrtali smo obične kućice i crte i jednostavno ćemo oko toga nacrtati krošnju kad završimo.
Uz sve tehničke probleme, ići još na lišće i grane ili nešto slično bi mi bilo tu mač.
A klinci su se lijepo zabavljali, farbali kućice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma