Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Dr. Franulović

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Dr. Franulović

Da li netko zna adresu i broj telefona nove ordinacije dr. Franulovića?
    Znam da je prije bio u Runjaninovoj, a sada negdje u Mirogojskoj...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: Dr. Franulović

Citiraj Mysty prvotno napisa
    Da li netko zna adresu i broj telefona nove ordinacije dr. Franulovića?
    Znam da je prije bio u Runjaninovoj, a sada negdje u Mirogojskoj...
    Dom zdravlja Centar, Mirogojska 11. Br. ti ne znam. Čim kreneš sa Zvijezde uz brijeg Mirogojskom dom zdravlja ti je s lijeve strane. Vidjet ćeš ljekarnu. Tu parkiraj. Možeš prići i s donje strane: ima mala cestica i gotovo uvijek mjesta za parking.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Super, puno ti hvala.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da li možda znaši radno vrijeme dr. Franulovića, budući da broj telefona nigdje ne mogu naći?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mysty prvotno napisa
    Da li možda znaši radno vrijeme dr. Franulovića, budući da broj telefona nigdje ne mogu naći?
    Mislim da je parni popodne.
    Ovo ti je broj dr. Čurića u istom D.Z. pa nazovi i pitaj kad tko radi. 4501-438

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajme, zbilja si brza. Hvala ti, puno si mi pomogla.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno frane

ja sam bila njegov pacijent u runjaninovoj. što njegovo preseljenje znači za mene? jel pokupio svoje pacijente ili sam ostala kod nekog xy ginića?
    ne bi htjela promjenu jer mi je dr stvarno bio ok (iako sam iz razloga lokacije, čekanja, naručivanja) zadnje 2 godine uglavnom išla privatno.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i dalje si kod njega. mirogojska 11, tel. 4501 437.

mislim da nije bas fer sto nisu nekako obavijestili pacijentice o preseljenju. ja sam tek preko foruma skuzila da se preselio.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nisu obavještavali pojedinačno nego kad si se htio naručiti, rekli bi ti da je on na novoj adresi.

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ajde molim Vas napišite malo o dr.Franuloviću, vaša iskustva?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni je ok, ne drami oko nekih stvari nego ti normalno kaže ako nešto nije u redu i što ćemo poduzeti oko toga. ukratko, osjećam se sigurno kod njega, pogotovo sad nakon trudnoće.

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Dok je ginekološka primarna zaštita socijalna..

Imam iskustva s dva privatna ginekologa, i nekoliko socijalnih, stoga uspoređujem s njima.

Ne podnosim slatkorječive liječnike, dobro potkovane umijeću komunikacije (traženje manipulativnog okvira, laskanje, naglašeni humor) jer od liječnika tražim isključivo stručno znanje, po ostalo idem kod "alternativaca" (podrška, razumijevanje, hrabrenje, holistički pristup, lakoća i ugodnost komuniciranja, humor..)

Franulović nikako nije "autistični stručnjak" ali ima neke gumbiće koje je bolje ne pritiskati.
    Uvijek se sjetite da se ginekologija namjeravala u potpunosti privatizirati. Možda to opet pokrenu.
    Meni je puno značilo da 10 000 kuna mogu preusmjeriti u pripremu za porod umjesto u slatkorjrečivog privatnjaka.

Sviđa mi se da je poslušao moje zahtjeve o što većem izbjegavanju UZV i to u trudnoći koja se vodila kao rizična, što zna stare opstetričarske metode, što je popustio mojoj ideji neliječenja antibioticima (umjesto toga homeopatija i aromaterapija).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •