Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: modrice od platnenih

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno modrice od platnenih

D je 11,5 mjeseci i vec deset mjeseci je u platnenim.Imamo komplet od 20 Popolino one size pelena.Do sad je sve bilo u redu al u zadnjih nekoliko dana mi se ucinilo da ima modre prepone.Pelena je bila na srednjoj velicini pa sam je popustila skroz al modrice ne prolaze.Onda sam probala da mu stavljam tetre i nekoliko home made pelena weka wee kroja koje su dosta uze i modrice se cini mi se smanjuju.
    Da li je neko imao takvih problema?Vjerujem da je zato jer su pelene dosta siroke pa sad kad puno puza,hoda i sjedi zuljaju.
    Pitanje za one koje su sivale pelene,koji kroj vam je najbolje "sjedao" oko nogica?Ima li neki one size jer ce mi stici i druga beba pa mi se ne petlja sa gomilom razlicitih velicina?I koji newborn kroj najbolje pase po vasem misljenju?
    Uh ja ga bas udrobila .Nadam se da ste me razumjeli :?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i meni se čini da ima modrice od pelena, ali mi nije jasno zašto. trenutno imamo nekoliko različitih, ali najviše koristimo smibove. nakon toliko pranja postale su i dosta tvrde, pa jedino pomaže sušenje u sušilici, a zbog toga su se naglo počele raspadati. uglavnom, čini mi se da su tvrde pa ga žuljaju kad se puno kreće. nadam se da će uskoro prestati nositi pelene i da ćemo taj problem riješiti

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Re: modrice od platnenih

Citiraj cokolada_83 prvotno napisa
    Pitanje za one koje su sivale pelene,koji kroj vam je najbolje "sjedao" oko nogica?Ima li neki one size jer ce mi stici i druga beba pa mi se ne petlja sa gomilom razlicitih velicina?I koji newborn kroj najbolje pase po vasem misljenju?
    Uh ja ga bas udrobila .Nadam se da ste me razumjeli :?
    Ja sam koristila ottobre kroj, ali sam uvijek još za cm otprilike radila uže između nogica. Neki put bi mi se omaklo i previše

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi imamo samo puse, ali i meni se pocelo ciniti da ima flekove na nozicama gdje ju zuljaju pelene... sad jako puno puze, dize se, hoda uz namjestaj...isto mi se cine pretvrde.. a moguce da su i zastitne vec na knap
    voda nam je uuuuzasno tvrda pa mislim da je zato...
    ima tko savjet?
    susim ih na radijatoru i onda su zbilja koma a prek vikenda kod staraca zavrtim u susilici...
    morat cu kupit njezne puse pa da vidim razliku...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sušilica čini čuda...

Inače, prije nego sam kupila sušilicu stavljala sam omekšivača (unatoč preporukama) jer su stvarno bile pretvrde i nisu se omekšale na guzi bez njega. Od kad imamo sušilicu, pelene su nam naglo počele propadati i jučer sam baš prvu bacila u smeće jer se raspala.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vec sam mislila da sam jedina sa ovim problemom :shock: .Sad vidim da ima jos malih guza koje zuljaju pelenice .Mi smo u zadnje vrijeme kod kuce u tetrama i po noci.Popolini pelenice koristimo samo kad negdje idemo.I nema vise modrica :D ,samo nazalost se potvrdilo to da pelenice zuljaju .
    Imamo par pelenica koje sam sila po weka we kroju i one su ok,morat cu jos koju napravit .

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi ćemo izgleda prijeći na jednokratne. Neznam šivat, a nemogu sad naručivat cijelu novu zalihu većih pelena. Nadam se da ćemo kroz koji mjesec počet i odvikavanje

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I stvarno, otkako sam pospremila većinu platnenih i ostavila samo one koje mu nisu male, nema više modrica. Ostali smo na svega desetak pelenica (od kojih i jedna 'Pusa') u koje stane, tako da kombiniram s jednokratnima.

Nadam se da će uskoro naučit pišat i kakat u kahlicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •