Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: propolis baby kapi

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno propolis baby kapi

Moja djevojčica ima godinu dana i zbog česte upale grla i prehlade odlučila sam joj davati propolis baby kapi. Obzirom da pedijatar nije spominjao kapi, ne znam i da li ih smijem koristiti u njenoj dobi. Uvijek je pedijatar propisivao antibiotike, paracetamol sirup, kapi za nos i oči. Međutim, dijete mi je bilo zdravo pet dana i opet se sve vratilo. Zato sam odlučila probati propolis da joj pojačam imunitet. Ako je već neka od roda primjenjivala svom djetetu od godinu dana, molim da mi pomogne u smislu na koji način davati kapi i koliko puta dnevno.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: propolis baby kapi

Citiraj deni prvotno napisa
    Moja djevojčica ima godinu dana i zbog česte upale grla i prehlade odlučila sam joj davati propolis baby kapi. Obzirom da pedijatar nije spominjao kapi, ne znam i da li ih smijem koristiti u njenoj dobi. Uvijek je pedijatar propisivao antibiotike, paracetamol sirup, kapi za nos i oči. Međutim, dijete mi je bilo zdravo pet dana i opet se sve vratilo. Zato sam odlučila probati propolis da joj pojačam imunitet. Ako je već neka od roda primjenjivala svom djetetu od godinu dana, molim da mi pomogne u smislu na koji način davati kapi i koliko puta dnevno.

najbolje ti je pitat u apoteci ( ili svog dr. ). Ja npr. ni danas M. ne smijem davati tako nešto.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

beban je 16,5 mj, malo se prehladio, zacepljen nosic , slabiji apetit, nema temperaturu... smijem li mu dati propolis kapi za djecu, u njegovoj dobi? bezalkoholni rastvor (oil tincture) ,a u uputama ne pise za koji uzrast samo da su djecije.

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jako je dobar Nativni propolis junior.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ok, a smiju li bebe od 16 mj. ?

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Da, ako nisu alergična na pčelinje proizvode.
    Znači ako si djetetu već davala med i bilo je sve ok.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nisam jos davala med, ali sam mu juce ipak dala 2 x 5 kapi (iako pise 3x 10) i jutros je nosic "k'o nov" nadam se da nisam pogrijesila sto sam mu dala .

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Znaš što napravi: stavi mu malo propolica, mislim na Junior, na sluznicu (unutarnja strana obraza) pa vidi da li će biti kakve reakcije.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kakva reakcija je moguca Berlin? crvenilo , ili ...

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Crvenilo.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kako se daje propolis (kapi)? da li se daje kao prevencija prehlade i viroza ili kad je bolest već usljedila?
    i koliko i kada se daje? koliko kapi i koliko puta dnevno? na tašte ili uz/nakon jela?

(dijete od 4 godine,nema reakcije na med)

bluesky18 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Za svoje klince koristim Apibaby propolis kapi u 5%bezalkoholnoj otopini. Počnem ih davati pred sezonu viroza, znači od devetog mjeseca za jačanje imuniteta. Negdje sam pročitala da se daje onoliko kapi koliko dijete ima godina... da li je to točno ili ne, ne znam, ali za sada nikakve negativne reakcije nije bilo i obično im dajem 1X dnevno prije doručka. Zadovoljna sam s njima i preporučujem ih!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •