Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Radionica-liječenje i hospitalizacija-Osijek,17.10.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Radionica-liječenje i hospitalizacija-Osijek,17.10.

U petak, 17. listopada 2008. u 18 sati, u prostorijama Gradske i sveučilišne knjižnice, Europska avenija 24, održat će se po prvi puta u Osijeku, radionica pod nazivom Kako pripremiti dijete za liječnički pregled i hospitalizaciju/Prava i potrebe djece pacijenata.

Roditelji, stručne osobe koje dolaze u kontakt s djecom u ovom periodu te ostali zainteresirani, moći će na ovoj radionici saznati koliko je prethodna pravilna priprema, kao i neodvajanje roditelja od hospitaliziranog djeteta, važna kako bi se izbjegle moguća traumatična iskustva, smanjio stres i njegove posljedice, odnosno kako bi izbjegli negativna ili čak zastrašujuća iskustva koja mogu izazvati različite smetnje, te kako se dijete ne bi ni u jednom trenutku osjećalo uplašeno, bespomoćno, iznevjereno ili ostavljeno, već sigurno i voljeno u situaciji u kojoj mu je to najpotrebnije. Osim toga, moći će se informirati o pravima djece pacijenata i njihovih roditelja za vrijeme liječenja i hospitalizacije.

Radionica se održava u sklopu realizacije projekta Rodaonica, osmišljenog tako da uključuje sve Rodine edukativne radionice, a s ciljem da obuhvatimo što veći broj tema i pružimo informacije što većem broju roditelja, kao i svima onima koji se u svom svakodnevnom životu i radu susreću s djecom.

Radionica je besplatna, a predviđeno trajanje je jedan sat.

Veselimo s vašem dolasku.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jel poželjno dovesti dijete, odnosno jel to zamišljeno kao radionica za odrasle ili će biti i nekih sadržaja za djecu? Meni nije problem doći sama jedino bi mi bilo krivo da svi dovedu djecu, a ja dođem bez svoga. Mislim na ovog izvan stomaka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zamišljeno je kao radionica/predavanje za odrasle, mislim da će Patriku biti dosadno i dugo. Nadam se da se vidimo

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nravno da se vidimo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja bih rado došla, Luka uvijek urla kad vidi bijelu kutu - pa da znam kako to izbjeći (pa bilo to i u pekari )

ali, nemam kuda s Ninom prištekana je na siku non-stop!

Nadam se da će i ovdje biti štogod napisano o tome lejtr...

A tko su predavači?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jenz prvotno napisa
    Ja bih rado došla, Luka uvijek urla kad vidi bijelu kutu - pa da znam kako to izbjeći (pa bilo to i u pekari )

ali, nemam kuda s Ninom prištekana je na siku non-stop!

Nadam se da će i ovdje biti štogod napisano o tome lejtr...

A tko su predavači?
    Mislim da je Nina dovoljno mala da ne bi bio problem da bude na predavanju. Ali ti najbolje znaš

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nije problem, ali ja ako idem gdje, idem s oboje ili nikako

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U kojoj prostoriji G.k. će se održavati predavanje? Isto nemam kuda sa djetetom,a sumnjam da će izdržati toliko dugo biti miran (mislim neće uopće) osim ako predavanje bude negdje blizu igraonice u prizemlju

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

predavanje će biti u klubu mladih "paklena naranča" u gisku.
    uđete na onaj ulaz za dječji odjel, ali ne idete gore stepenicama, nego produžite do dvorišnih vrata.

što se tiče djece, naravno da su sva djeca dobro došla ako procijenite da ćete ih utiho moći zabaviti. predavanje traje sat vremena, neko će dijete bez problema to vrijeme provesti npr. čitajući knjigu, a nekom će djetetu biti dosadno nakon 5 min. znači na vama je da procijenite.

neke organizirane zabave za djecu neće biti, ali nadam se da ćemo moći posuditi nekoliko knjiga da imaju što čitati

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

moja odokativna procjena je definitivno bez patrika jedino ako uvaženi gosti ne bi htjeli slušati njegovo predavanje umjesto ovog iz naslova

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

podsjetnik

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

nadam se da se vidimo

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moram pohvaliti predavačicu. Bilo je jako zanimljivo, poučno, atmnosfera opuštena ma sveukupan dojam 10! :D I svima koji nisu bili neka bude krivo
    BHany majstorice

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

za nas koji nismo bili ;
    kako je bilo?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

predavanje je bilo odlično i zaista smo puno naučili. BHany nam je ponudila hrpu informacija i iako se smatram prilično educirana na tom polju, čula sam neke nove stvari o kojima nisam prije razmišljala. hvala joj na uloženom trudu, a uložila ga je puno!

ono što nije bilo odlično je posjećenost. jako nam je žao da se u cijelom osijeku nije našlo ni jednog roditelja osim nas članica i jedne medicinske sestre iz vrtića koji bi bio zainteresiran čuti ovo predavanje.

često čujemo žalopojke o tome kako se u osijeku ništa ne dešava, a kad uložimo silan napor da nešto organiziramo, ne pojavi se nitko :/

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

teško je danas motivirati ljude.
    a pogotovo nas sugrađane malo smo inertni.

šteta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •