Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Maca tijekom trudnoće?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja svoju macu nebi izbacila van ni za ludu glavu!!!
    Uzela sam je pred 6 mj. cijepila i nedavno sterilizirala, ide van u dvorište samo na sat-dva dnevno malo se izvjetrit, brinemo o njenoj higijeni i ne ide nam u krevet. Mislim da svako ko se pridržava nekih granica da nema problema sa macam u trudnoći. Ja se još samo za svaki slučaj moram odviknut da ne ljubim svoju macu a to mi je tako teško.
    Od kad znam za sebe, u kontaktu sam sa macama, psima i drugim životinjama i bez njih niti znam niti želim živjeti i nikad mi ništa nije bilo, hvala Bogu, niti kakvih alergija niti ičega (da pokucam...).
    E, sad, pijesak još uvijek mjenjam ja, ide mi na jetra to stalno navlačenje rukavica al ne kužim koja je mogućnost zaraze ako nemam kontakt sa izmetom, pa ne diram to rukom, nego sa lopaticom????? Ha, kaj vi mislite?? :/

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mimolina prvotno napisa
    E, sad, pijesak još uvijek mjenjam ja, ide mi na jetra to stalno navlačenje rukavica al ne kužim koja je mogućnost zaraze ako nemam kontakt sa izmetom, pa ne diram to rukom, nego sa lopaticom????? Ha, kaj vi mislite?? :/
    Naravno da ti neće biti ništa ako "to" ne diraš.
    Dovoljno je da navučeš one jednokratne kirurške rukavice i poslije sveisto opereš ruke.
    Ma nema straha

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Čista glupos izmet psa je jednako stetan ko i izmet macke.Po novom koliko ja znam svaki vlasnik kenjac svog psa mora pokupiti za sobom.A to sto se tice da macke prenose zaraze da prenose one koje zive na selu i koje se hrane misevima i ostalim glodavcima tj koje jedu sirovo meso.Meni je moja doktorica rekla ako maca nejde van i zivi u stanu i cjepljenja je da nema nikakve opasnosti.Mislim da svaki pravi vlasnik pazi na svog ljubimca barem ja tako.Moja maca je sterilizirana,cjepljena,uredno je kupam ,stalno je u stanu i jenini kontak sa vanjskim svijetom joj je kad ide kod veterinarke na rezanje kandica.Kucne mace koje zive u stanu i koje neizlaze van nisu niakava opasnost.Mislim da je veca OPASNOST ZA TRUDNICU SVEKRVA KOJA KVOCA SA SAVJETIMA

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj nikymiki prvotno napisa
    Mislim da je veca OPASNOST ZA TRUDNICU SVEKRVA KOJA KVOCA SA SAVJETIMA

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

svekrva je najvece zlo cak i vece od ciscenja macijeg pjeska.Maca barem suti i mazi se a njezin pjesak bacis,a sta sa svekrvom mozes?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

o svekrvama ima drugi topic, a ovaj neka ostane o macama

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Moj dr je rekao da je vidio u svojoj praksi od 30 godina samo jednu trudnicu s toksoplazmozom. Ako je maca stalno doma, mislim da nema potrebe da je se odričete (ni mi se nismo odrekli svoje mace). S tim da toksoplazmozu možeš dobiti i od npr. neoprane zelene salate (odnosno nečistoća na salati)... Nek TM čisti WC i sve će biti OK

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •