-
Pitat cu i ja nasu doc direktno sta misli o tome, kad je slijedeci put vidim, pa napisem.
Ja smo ovo pisala vise na osnovu iskustva koje mi imamo na VEGI - gdje se terapije testiraju, a ne na osnovu nekog teksta- (citanja-istrazivanja). Nadam se da je to tako bilo i shvaceno.
-
Ja sam kao dijete koristila IRS 19 po preporuci (prije više od 15 godina), jedinio je to bilo ono što se činilo da pomaže. Puno vremena sam provodila na Srebrnjaku...astmat. bronhitis..sinusitis-kronični.. bezbrojne kure antibiotika i još brdo drugih dijagnoza.
Drago mi je da ga se sad može ovdje nabaviti, naručivali smo ga pomocu rodbine iz Njemačke!
-
Koliko ja znam (informacija od prije 2 mjeseca), u Njemačkoj i Austriji ga više nema, ne proizvodi se više.
-
Martina mislis na IRS 19 ili nesto drugo?
-
Da, na IRS 19. Baš smo nedavno pokušali naručiti iz Njemačke ili Austrije, pa su nam rekli da se više ne proizvodi. Doduše, nije rijetkost da se neko vrijeme ne proizvodi, pa onda ga opet ima. Ne mogu sa sigurnosti reći da ga više nikada neće biti, ali neko vrijeme očito ne.
-
Moja je sestra donjela prosli tjedan iz Njemacke IRS 19, tako da ga vjerovatno negdje ima. I znam da ga redovno kupuje tamo.
-
Re: re
[quote="Natasa30"][quote="maxovamama"]evo, MM ga donio iz Njemačke, 13 eura.
Daj molim te prepiši sve sa ambalaže da javim svekijima u Berlin da mi ga kupe. Doslovno sve
-
IRS-a ima u Njemačkoj, jedno vrijeme ga nije bilo, sad je sve ok.
-
bronchowachsom, liuvac, irs19
A što je s djecom koja boluju od immunodeficijencije. Da li ona mogu piti šta od toga?
-
irs 19
u Švicarsoj se više ne prodaje, jer nadražuje sluznicu
-
kaj mislite da uzmem kapsule tj. bronhowax ili irs :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma