-
Zdrava i raznolika prehrana umjesto Prenatal vitamina
Cure otvaram temu jer sam skužila da se ovdje nigdje baš ne priča o zdravoj ishrani i izbjegavanju prenatal vitamina. Doduše ima sličnih tema na ostalim PDFovima pa me možda moderatorica tamo redirektira, ali mislim da bi bilo super da i ovdje bude neki o prirodnim pripravcma, namirnicama i čajevima...svemu što je dobro u trudnoći...
Ja sam skužila da mi prenatala vitamini stvaraju zatvor pa sam odlučila bez njih i sad pokušavam što raznolikijom i zdravijom prehranom nadoknaditi to.
Malo sam se zabrinula jer sam negdje pročitala da npr. Selen nikako nije zdrava u trudnoći, a ja doslovce 5 puta tjedno jedem korjen od seleni na ovaj ili onaj način. Također govore da češnjak nije dobar :?
A sad i na Rodi tu čitam da Gospina trava ne valja, a ja sam se počela mazati dole sa kantarionom, i zaista mi godi.
Bilo bi super kad bi svaka od nas napisala kako se otprilike hrani i koje su namirinice jako važne. Ja sam eto otkrila nakon dugo čitanja da je Avocado super za trudnice jer prvo osnažuje maternicu i grlić maternice, a onda je dalje prepun vitamina, prirodnih valakana i magnezija, pa je super i za stolicu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma