za salicilni alkohol ne znam, ali srebro se može koristiti lokalno tj. vanjskom primjenom na koži i sluznicamaMaza prvotno napisa
iako neki tvrde da nema prepreka i za oralnu konzumaciju, ja sam oprezna iz razloga što se toksini koje organizam mora izlučiti, lako došeću i do posteljice tj. bebača, a to nije idealna situacija
dobro je to što srebro riješava zaista puno problema na koži, bez obzira na porijeklo i uzrok, u zaista brzom roku i pritom bez nuspojava
primjera radi, pred koji mjesec sam prisustvovala u ljekarni razgovoru između buduće bake i magistre.... buduća majka ima osip na prsima i preponama, a bakica ne želi kortikosteroide
magistra joj nudi neku fensi kremu, dermatološki ispitanu, bla, bla, bla po cijeno od 300-tinjak kuna
bakica naravno zgroženo gleda što dobija za svoje novce, pritom bez ikakve garancije da će i biti ikakvog djelovanja
na kraju.... magistra savjetuje budućoj majci (ako se već ne žele koristiti kortikosteroidi (bez recepta?!) i preskupe kreme), neka se malo strpi!!!!
došlo mi je da je mlatnem tupim predmetom, jer kad te nešto svrbi i još se na to širi, a onda si još i u drugom stanju (koje je samo po sebi fiziološki i psihološki zaista drugo) ona se, za milog boga, ne možeš strpiti dok rodiš (u međuvremenu te lako moguće obuzme cijelog) i onda valjda još i dok dojiš... strašno![]()