Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: iscjedak poslije punkcije

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno iscjedak poslije punkcije

cure .
    imala sam u četvrtak punkciju i još uvijek sam sva napuhnuta što znam da je vjerojatno normalno ..cike me užasno bole..a i danas sam primjetila žuto svjetlosmeđi iscjedak..dali ste ga vi imale ..?
    ..stalno razmišljam o tom žutom tijelu kako se sada stvara a nema JS one su vani i u ponedjeljak ih vraćaju ...možda mi žuto tijelo nije ok pa od njega taj iscjedak..
    .inaće sam poslije punkcije imala tri kapi crvene krvi i poslije ništa ali danas opet glupi spotting koji imam već pet godina..
    molim vas vaša iskustva :? :?

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Stavljaš utrogestanie?

Normalno je pra kapi krvi....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

utriće pijem a poslije transfera ću ih stavljati vaginalno ...tako da nije od njih

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

narnija nakon transfera mogući su iscjetci raznoraznih boja, kapi krvi također, a ni oskudno krvarenje nije neuobičajeno

ne preporučuje se nikakva posebna terapija osim utrogestana, au slučaju obilnog krvarenja posjet liječniku (hitan prijem u bolnici gdje si u postupku, ako se radi o VV-u onda se javiš liječniku na Merkuru)

peckanje i oštri neugodni bolovi znaju potrajati koji dan što nije zabrinjavajuće najbolje je opustiti se, mirovati, i utopliti.

čvrsto vjerujem da će sve biti OK .

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Narnija...samo polako...ja sam 2 dana imala pomalo krvi na ulošku i stavljala si vaginalno utriće...sutra je ET? Sretno...... :D

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

narnija meni uvijek prestane spoting kad počinjem vaginalno stavljati utriće. Naravno, i ja sam ih pila prije transfera. Sada ih stavljam i po tom pitanju za sada 5-ti dan je ok. Nadam se da će i tebi tako biti dobro.

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam jučer nakon punkcije imala nekoliko nešto krvi ( ne puno, par kapi ), navečer sam vagilano počela stavljati utriće.. Danas imam smeđi iscjedak ( zapravo vidi se samo kad se pobrišem nakon mokrenja, uložak je čist) - jel to ok i do kad će to trajati :? Prekosutra bi mogao biti transfer ...

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

podižem malo topic..

moja je punkcija bila u petak i od tada imam smećkasti iscjedak, jednakog intenziteta svaki dan :/ ima li tko slično iskustvo i bi li se trebala javiti mpo-u? ovo mi je 4. punkcija i nikada prije nisam imala slično.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam isto imala takav isjedak sada nakon zadnje punkcije

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tiki_a jel tebi Dr. rekao da stavljaš poslije et utriće?Ja ih pijem i stavljam Crinone gel.Sorry,odoh ja malo u off topic

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da sukrvav iscjedak nakon punkcije nije ništa zabrinjavajuće ... ipak se prilikom punkcije iglom probija vaginalni zid, i može doći do laganog krvaruckanja, kao i kod svakog drugog uboda oštrim predmetom.
    Meni je dr.R rekao da se češće javlja kod žena koje su imale više punkcija, jer je stjenka oštećenija od češćih uboda, a isto tako se ne mora dogoditi. Ja ponekad takav iscjedak imam, a ponekad nemam.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa
    Tiki_a jel tebi Dr. rekao da stavljaš poslije et utriće?Ja ih pijem i stavljam Crinone gel.Sorry,odoh ja malo u off topic
    Crinone gel ne treba u prirodnjaku. Kad sam išla prvi puta na prirodni IVF, ostalo mi je gela od ranije, potrošila sam ga ali nije potrebno jer samo je jedan embrij u pitanju. Ranije mi je uvijek napisao 3*1 tableta utrića na usta, a sada uvijek 3*2 tablete vaginalno.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nisam nikada išla na prirodnjak,a na vv sam stavljala a ovdje pila, zato me brka.Hvala Tiki_a na odgovoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •