Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Bevital-sun

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Bevital-sun

... se može piti dok se doji ili ne? Ili beta-karoten, pivski kvasac... htjela bih malo obogatiti kožu vitaminima da mi od sunca ne postane još više suha i neelastična. Ima i neka krema za sunčanje s dodatkom beta-karotena...

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I mene zanima jel smijem piti kapsule beta-karotena kao pripremu za sunce. Inače svake godine pijem da spriječim alergijsku reakciju na sunce. Ima tko iskustva?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

To morate pitati liječnika.
    Ili zamolite u ljekarni da vam da uputstva za upotrebu pa pogledajte je li kontraindicirano s dojenjem, trudnoćom...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne pišu kontraindikacije. Sadrži pivs kvasac i beta-karoten, pomoćne tvari su magnezij stearat i želatinska kapsula. Teta u ljekarni je rekla da može za trudnice i dojilje. Valjda onda može.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I mislila sam da ćeš reći nek pitamo liječnika. Samo sam se ponadala da neka dojilja to već uzima pa da imam informaciju iz prve ruke.
    Doktoriica kaže da može.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni je lani apotekarica rekla da može pa sam uzimala. I ove god. uzimam već nekih mjesec dana. Kada sam zatrudnila tada je bila preporuka da za trudnice možda bolje ne, ali tada sam već gotovo popila dozu pa nije bilo važno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •