danas sam imala jednu totalno neugodnu situaciju.Sin mi se je otisao igrati kod susjede.Ona malo mlađa od njega .I za sat vremena njena mama zvoni nam na vrata,sva unezvjerena i nervozna.Kaže da gujdić ,mora ići doma i da M-u mora nešto reći nasamo.Ukratko ulovila je klince kako se u sobi u mraku ljube u usta..Klinci se bili skroz pokunjeni i unezvjereni.
Pitam ja poslije gujdića šta je bilo a on ne želi razgovarati o tome. U krevetu smo prije spavanja ipak malo razgovarali.Ukratko mala se je htjela igrati seke i brace :? i ljubiti se u usta.A moje dijete je pristalo.
Meni nikakav big deal....Ali šokirala me je reakcija susjede.Da li sam ja preopuštena mama kada mislim da im je to normalna faza.I zasmetalo mi je to što sada moje dijete misli kako su napravili nešto totalno strašno.
Bdw susjeda mi je već pričala kako je malu ulovila kako si s frendicama gleda pišu i onda je isto imala neki ispad u stilu...fuj to..to se ne radi..idemo doma.. :shock:
Ja planiram s gujdićem razgovarati.O curama i dečkima.Intimnim dijelovima tijela...ali meni to nije tako strašno.Pa klinci su i naravno da ih zanima.