Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Pospremanje igračaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Razmisljala sam da samo podvrnem rub i tu provucem konop, kao na trenerkama ili na onim ruksacima sto se zategnu s naramenicama.
    Svako takvo rješenje ima nedostatak - čak i ovo sa slike (relativno velik razmak između rupa - to nije dobro za sitne kockice koje će se rasipati).

Ako napraviš ovako kako si zamislila, to će biti bolje za čuvanje sitnih kocki, ali će se teško moći lijepo rasprostrti. Nije to lako ni uredno napraviti na kružnom podlošku. Bilo bi dobro obrubiti kosom širokom trakom. Rekli bi moji kolege s posla "skuplja pita od tepsije".

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Svako takvo rješenje ima nedostatak - čak i ovo sa slike (relativno velik razmak između rupa - to nije dobro za sitne kockice koje će se rasipati).

Ako napraviš ovako kako si zamislila, to će biti bolje za čuvanje sitnih kocki, ali će se teško moći lijepo rasprostrti. Nije to lako ni uredno napraviti na kružnom podlošku. Bilo bi dobro obrubiti kosom širokom trakom. Rekli bi moji kolege s posla "skuplja pita od tepsije".
    Slazem se. I ja u ogromnoj vecini slucajeva samo zamisljam kako bi bilo lijepo i zgodno tako nesto napraviti, a do izvedbe dodjem, hm, pa skoro nikad...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se. I ja u ogromnoj vecini slucajeva samo zamisljam kako bi bilo lijepo i zgodno tako nesto napraviti, a do izvedbe dodjem, hm, pa skoro nikad...
    Da, tako je bilo i kod nas - na kraju je jedna deka bila korištena za te svrhe gooodinama (dječja, ne prevelika), a sad ista deka stoji na klavijaturi sintića i povremeno se može koristiti na podu (ali uglavnom za sitnu djecu koja dođu u goste - moji su to prerasli, ne igre nego pod - više im odgovara sjediti za stolom).

Ostale ideje s linka - zgodno je dok se baviš time, a kasnije shvatiš da su sve to skupljači prašine.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •