[img] Evo da se i ja napokon javim!Za početak lijepi pozdrav Mirjani! .Također pozdrav Ivani i Nadici kao i svima na forumu!Pa da se malo predstavim.Majka sam jednog slatkog,dobrog,smiješnog i zafrknutog Frana koji ima 4,5 god.Fran je rođen sa MMC.Treći dan po porodu je operiran(prim. Melada, Rebro).Sa mjesec dana starosti ugrađen VP shunt koji nije baš dobro funkcionirao pa je nakon godinu dana zamjenjen(prof.Miklić).Od operacija smo još imali ChiariII sa siringohidromjelijom,dijastematomjeliju i kao lakšu; spuštanje testisa.Prof.Cvitković-Kuzmić CIC 5x sada bez profilakse uz Ditropan(kao što Ivana kaže sa profesoricom sam zadovoljna 100%)kada bi barem svi bili takvi!Ortoped Doc.Antičević (Šalata)-nisam zadovoljna što razvoj kukova prati isključivo rtg.-om,a zračenja mi je već preko glave.Isto tako i izrada ortoza ,ali stava sam da ne volim mjenjati doktore nego sam sretna kada ja njih promjenim na bolje!Neuropedijatar prof.Vlatka-Mejaški-Bošnjak-ok.Joooj Fran me treba pa moram prekinuti.Nastavlja se...[/img]