sonjaer prvotno napisa
da ne otvaram novu temu pitat ću na ovom mjestu za savjet. Moja beba je rođena 08.10. Dojim ju i ima žutu kakicu i to dosta često-skoro svaki podoj. No na otpustu su mi rekli da ima žuticu, ali laganu i nisu nas ni zadržali niti što savjetovali. U utorak mi je bila patronaža i rekla je da beba ima žuticu i da ju moram hraniti najviše na dva i pol sata razmaka. Problem je što moja beba ima neke faze spavanja kad ju ja ne mogu probuditi. Stvarno se trudim i po pola sata no ništa. Ako se i probudi brzo zaspi i možda pocica minutu dvije. Nisam jako zabrinuta zbog kakica koje pokazuju da dosta jede, no ne možemo ispoštovati ono hranjenje na dva i pol sata. Ponekad jede više-do 15-20 minuta. Stvarno se vidi da guta.Puno bljucka i podrigava.
Da li stvarno moram maltretirati dijete s buđenjem svaka 2, 2i pol sata i koliko ona može pojesti u te dvije minute.Može li joj to biti dovoljno?
Za lilažu ne znam , nemamo vagu, no u bolnici je nakon prvotog gubitka na težini zadnji dan počela dobijati. A mlijeka ko u priči. Curi na sve strane i bez da mi je na dojki.Malo se izdajam jer me počne boljeti.
robala sam one položaje da ne zaspi i ne pomaže nam. Ako neće otvoriti usta ne mogu je natjerati.