Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: spajanje trbusnjaka

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno spajanje trbusnjaka

Nakon koliko su se spojili???

Mene to jos muci :/

Imam 2 cm iznad pupka i otprilike tolko ispod pupka da izmedju misica imam rupu.

Kad ce mi se vise spojiti??? Pa vec je 8 mjeseci proslo od poroda, a ni sirenje im nije tolko trajalo

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja još uvijek imam rupu. trbuh mi je koma. :cvil plač:

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam se već pomirila s tim da ću ostatak života svako jutro pakirati šlaufove u gaće :/

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ajme cure, vi ste rodile dosta prije mene, a jos muku mucite s time. Vidim da nista od ljepse figure za ljeto :/

Ma mene nervira i ta koza koja nikako da se vrati u prvotno stanje. Mozda bi se onda i trbusnjaci spojili

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    ja sam se već pomirila s tim da ću ostatak života svako jutro pakirati šlaufove u gaće :/
    he,he i ja

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni je bilo puno bolje prošlo ljeto, dok mi se kukovi još nisu vratili u normalu i sve je skupa bilo nategnuto. nosila sam bijele kratke hlačice veličine xs. :namig:
    a sad... dobila 2 kile, trbuh se objesio i nagužvao... :cviiiiil:

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sa hanzaplastima i selojtepom razvlačem šlauf(ove) do ispod cika i onda učvrstima grudnjakom....barem su mi onda cike ljepše...jedino me muči što se pupak raširio i procjepio...izgleda kao vulkanski krater....nije niti čudo što Lovro želi ubaciti kutijicu od kreme u pupak..........čaj do srži:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:smajlek je krepao od smijeha:...htjela sam napisati..(moram slovkati)....O...Č...A...J...a ispao je očaj....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a sad bi nam netko mogao ljubazno reći da će se to popraviti samo od sebe.

(i meni andrejček čeprka po pupku i šlaufekima kad se uspavljuje. ajme gušta.)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mama san, skoro sam se upišala u gaće! :kotrlj po podu:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    :smajlek je krepao od smijeha:...htjela sam napisati..(moram slovkati)....O...Č...A...J...a ispao je očaj....

čaj.....( baš sam tukasta!)

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

i meni je trbuh nekak blago rečeno "čudan" od poroda, mišići su narafski razdvojeni totalac, a i pupak mi se skroz promijenio - prije je bio na unutra, jaako lijep, a sad je razvaljen i ide malo na van, pa se vid baca na njega i viče CICICI, misli da je to treća cica :shock:
    kad se najedem izgledam ko da sam trudna.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tugo moja......

da me sad opet netko krivo ne shvati,to ja oplakujem svoje pločice....

sad imam mišelinku oko struka

tugo moja......

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: spajanje trbusnjaka

Citiraj Mony prvotno napisa
    Nakon koliko su se spojili???

Mene to jos muci :/

Imam 2 cm iznad pupka i otprilike tolko ispod pupka da izmedju misica imam rupu.

Kad ce mi se vise spojiti??? Pa vec je 8 mjeseci proslo od poroda, a ni sirenje im nije tolko trajalo
    Trbusnjaci to sve rijesavaju... I to oni kad samo ramena odizes od podloge pa zadrzis par sekundi u tom polozaju, pa opustis. Fizioterapeutica mi to savjetovala, i sljaka. Ja radila dok se nisu vratili, sad kad jesu, mrsko mi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

znaš li jel idu skupa trbušnjaci i hipertenzija?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam pojma :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joj,joj

ostat ću mišelinka zauvijek............

i to ružna grba-deva mišelinka :plačko

a strah me ergometrije ko vraga ,a i inače se bojim i doktora i dijagnoza...

a možda je ipak stvar u godinama,
    mogu ja vježbat koliko hoću ako su mišići atrofirali?

lako je vama od 25 vraćat se u formu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde,ajde cure sve će se to srediti.Ja nisam radila nikakve trbušnjake i trbuh mi je skroz super i bolji nego prije.Prije mi je bio onak ulubljen prema unutra,tak da su mi kukovi strčali van,a sada je fino zaobljen,baš lijep.Možda je štos u brojnim trudnoćama,ne znam........
    puno djece,puno prisilne gimnastike oko njih...
    Jedino su kod mene cice razvučene,ko tijesto za savijaće,kad se srolaju u grudnjak,pa lijepi trbuščić,dojam je ok

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj trimama prvotno napisa
    .Prije mi je bio onak ulubljen prema unutra,tak da su mi kukovi strčali van,a sada je fino zaobljen
    je, a kaj s nama kojima je već PRIJE bio "fino zaobljen" ?

pa si zamisli kak sad izgledamo.
    a tek tekstura.....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    lako je vama od 25 vraćat se u formu

tko, tko ima 25?! :smajlić skraćenih telomera ljubomorno zvjera naokolo:

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U mojim godinama i nakon dva carska reza, ne da mi je trbuh izbočen i izgleda i opipa kao dizano tijesto za kruh, nego se još koža i presavila preko ožiljka od carskog. Mislim da tu pomaže jedino Glumičić. Trbušni mišići mi se još nisu spojili, a obzirom da je prošlo dvije godine mislim ni da neće, kad odignem glavu i napnem trbuh vidim trokut (nije zaobljen nego stvarno ide jaaako u špic).

I moji klinci se igraju s mojim trbuhom, upiknu prst i gledaju koliko potone .....

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja bi prva otišla kod Glumičića, samo da imam love za to :/

al nemam, pa ću do daljnjega mrziti ljeto i ovu ušljivu modu sa majičicama iznad i hlačama ispod (mog oooogromnog) pupka.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam se pozdravila s pupkootkrivajućim majicama i dala ih sestri. :cvil:

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

evo ja sam trenutno na moru, a vrijeme je super pa idemo i na plažu - ajde, nije tragedija dok ga držim uvučenog, a to mi je isto dobra vježba. jednostavno je nekako drugačiji. ali zato su mi cicke super super mrak u badiću, ko šljivi trbuh 8).
    ali kad prestanem s dojenjem jednog dana, bojim se da ću i ja u klub savijače-visuljci-palačinkice u grudnjaku....ma zapravo baš me briga, ne bi nikad išla kod nikakvih glumičića! sve u životu nosi svoje, pa ak je mlitava cicica i čudni trbuh posljedica nečeg toliko pre predivnog kao što je trudnoća i rođenje djeteta, e pa nek je, ne možeš uvijek izgledati ko da imaš 18!!
    MM kaže da mu je moj trbuh baš lijepi, i da šta trabunjam

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja ni ne želim izgledati kao da mi je 18, zadovoljila bi se kak sam izgledala sa 33

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sinoć sam probala raditi trbušnjake. OUCH!! Definitivno za njih još nisam spremna ni ja ni moji mišići, koji su btw, još uvijek razmaknuti, ali ne pretvaraju se više u onu čudnu kupolicu kad ih napnem (već sam pisala o toj "kupolici") pa pretpostavljam da se ipak spajaju (?). Ta kupolica je pokazatelj razdvojenih trbušnih mišića.
    Trbuh mi je bio dika i ponos : smajlić gorke suze roni: jer sam imala fini strukić i ravni trbuh sa seksi tetovažom, a jaču guzu i noge. Svaka ljetna majica mi je kratka, a sve (ali SVE) hlače vrlo niskog struka - ili kako to moja mama zove - vidiguz. Sad je trbuh mekana raskvašena masa, struka nema, a oko pupka su se pojavile brazgotine kao od starih strija iako nisam dobila niti jednu striju u trudnoći. Pa ti sad mommy nosi kratke majice i niske traperice. A "jača guza" je postala "najjača guza" :smajlić nariče: Sorry, Mony, odoh ja skroz off topic :pusa:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde, ako sam ja uspjela (nema gore ljenčine za vježbanje od mene), vjerujem da ćete i vi.

Od prošlog tjedna radim trbušnjake, muž mi je pokazao nekoliko različitih vježbi, naravno da sam si izabrala najkomotniju. Legnem na Fabijanove mekane puzzle na podu, stopala stavim pod trosjed, ruke na bradu i dižem gornji dio tijela.

Prvi dan sam nekako dogurala do 40 komada (ne pitajte u koliko serija ). Svaki dan hodam pod muskulfiberom, nije da ne boli, ali trbuh izgleda sve bolje i čvršće!
    Ne treba puno, svaku večer odgulim 20-ak komada, uskoro ću valjda i više moći.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

andrea :smajliću frcaju suze:

anek :jeeeee, bravo, that's the spirit!:

mommy, tako ja žalim za svojim supermrak cicama (sudbina mi je još poslala i strije da mi očita lekciju ali više se ne vide, beeelj!) - ali hej, ja sam mama najslađeg stvora na svijetu i nemam ništa protiv ni da mi izrastu rogovi! znam da i ti tako misliš, i povremeni badovi su dopušteni :namig:. osim toga, ti si stvarno nedavno rodila, strpi se još koji mjesec!

sunce, baš si karakter :smajlić pozelenio i poplavio od ljubomore:
    moram se ugledati na tebe... zalijepiti sliku iznad kreveta... :ceeer:

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    U mojim godinama i nakon dva carska reza, ne da mi je trbuh izbočen i izgleda i opipa kao dizano tijesto za kruh, nego se još koža i presavila preko ožiljka od carskog. Mislim da tu pomaže jedino Glumičić. Trbušni mišići mi se još nisu spojili, a obzirom da je prošlo dvije godine mislim ni da neće, kad odignem glavu i napnem trbuh vidim trokut (nije zaobljen nego stvarno ide jaaako u špic).

I moji klinci se igraju s mojim trbuhom, upiknu prst i gledaju koliko potone .....
    Joj, Audrey, kao kolegica po carskom prepoznala se ja u tvom postu

Taj trbuh iznad reza, to je kao savijaca
    Katastrofa!
    A tek u vrijeme PMS-a Prosto sam ljuta na njega

No, cure, ja se moram pohvaliti -
    vidla ja: nema sale: i vec par dana vjezbam pilates kad mali zaspi s DVD-a. Ma vec se osjecam puuno bolje.
    No, samo: osjecam, jos ne i: izgledam
    Al, ko ceka, taj i doceka, valjda :? Tako kazu, barem

Mommy, nisi skrenula s teme
    I meni se cini da ce mi cijeli ormar pretposlo sezonske lijepe ljetne robe ostati neupotrebljen -
    struk - niente , sike - u mekanom grudnjaku s uloscima za grudnjak , a guza - flif flaf

Kratke majce do iznad pupka i niske hlace ispod pupka zaobilazim u sirokom luku cak i u izlozima

Mozda ovaj pilates pomogne

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mony, ideš! ako ništa drugo, sigurno ćeš se bolje osjećati!

ja sam koliko-toliko radila jogu dok nisam počela raditi i pomagalo je, sad već skoro pola godine ništa... i raspadam se. moram naći neki prozorčić, makar 2 sata tjedno.

(savjet: niske hlače su ooodlične, lakše nego potrpati trbuh u regularne hlače. samo trebaš dulju majicu. :namig

ženo, reduciraj smajliće da te se šefice ne dohvate! :zgroz:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

off topic.....UŠLA SAM U SVOJE STARE USKE HLAČE (H&Movske br. 34...:mršavi smajlić sa špekastim trbuhom krepao od skakanja i veselja:...)...normalno, trbuh sa razvaljenim pupkom je u grudnjaku, ali hu kejrs!!!!!!!!!!!!!!!!!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

odmah do vinceka da proslaviš! :D

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    mony, ideš! ako ništa drugo, sigurno ćeš se bolje osjećati!
    Ma ja hocu da taj OSJECAJ prijedje i u IZGLED (jednog dana , al sto brze!)

savjet: niske hlače su ooodlične, lakše nego potrpati trbuh u regularne hlače. samo trebaš dulju majicu. :namig:
    Tocno, tocno, tek kad sam napisala sjetila sam se da sam nedavno i kupila niske hlace, koje mi cak i dobro stoje ako mi majca prekriva trbuh

ženo, reduciraj smajliće da te se šefice ne dohvate! :zgroz:
    Imam vezu kod sefica, valjda nece, al evo :namig:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

..još sam zaboravila naglasiti da su HLAČE OPRANE (znači stisnute), a nisam napravila ono što sam htjela prije trudnoće (ostaviti neoprane NESTISNUTE hlače te negdje nakon poroda, izlječiti komplekse kao ušla u stare hlače (iznošene)...):smajlić strašno ponosan se busa u prsa i pokazuje stisnutu guzu, špek još uvijek u grudnjaku:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...grudnjak popustio...špek pao na svoje mjesto i razvalio gumb na hlačama....hlače još uvijek sašivene...(da li ću stići doma sa hlačama na sebi ili ne???)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nemoj duboko disati i naglo sjedati. dapače, nemoj uopće sjediti, stoji za kompjuterom. :namig, cer:

ja sam odustala od starih hlača i kupila niže, puuuno su udobnije.
    naravno, alternativa bi bila napraviti koji trbušnjak... :kolut:

e jesmo tašte... :samokritični cer:

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mrzim hlače sa spuštenim strukom!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ih obožavam...da su bile sa spuštenim strukom, špek ne bi ugrozio gumb...

ps

kao bivšem sportašu, sve mi je draže od trbušnjaka.....:smajlić jadan i bijedan:

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ni ja ih nisam prije nosila...

onda sam ušla u stare hlače 5 mjeseci nakon poroda i sa dvije kile minusa...

onda sam nakon godinu dana počela raditi i u mjesec dana došla na plus jedan i pol...

sve jasno, je l' da?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da, meni je sad struk širi i mišići labaviji no nakon poroda - ovo 15-satno sjedenje me dotuklo.
    Pomoglo bi vježbanje, ali... potpisujem vas u nemaru i lijenosti...

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mrzim hlače sa spuštenim strukom!

Samo problem je što praktički nigdje nemaš za kupiti hlače s malo višim strukom i dulje majice, a da nisu kao za umirovljenice.
    Nedavno kupila ja donji dio trenirke, nije mi se činio tako plitak, kad čučnula ja u njemu, a ono ispala posteljina... ma, ispala mi skoro cijela guza! Možda to i je smisao takvih hlača, da ti se vide crvene tange i seksi pozadina... ali moja pozadina u bijelim Galebovim gaćama :shock: .... Od sad kupujem na muškom odjelu!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Audrey, ja bih sad lupala glavom od armiranobetonski zid: jesenas sam u Torinu kupila fantastičan Nike donji dio trenirke - dubok i dovoljno širokih nogavica za moja bedra... Ma stvarno... odlično nešto. I kupila samo jedne.
    Sad se spremam pisati u neku od njihovih tvornica da mi pošalju još 5 takvih - plaćam pouzećem.
    A što se traperica tiče, Mustang ima visoki struk, ravne nogavice (laaaagani trapez).

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    ..:smajlić strašno ponosan se busa u prsa i pokazuje stisnutu guzu, špek još uvijek u grudnjaku:
    ...grudnjak popustio...špek pao na svoje mjesto i razvalio gumb na hlačama....hlače još uvijek sašivene...(da li ću stići doma sa hlačama na sebi ili ne???)
    Umrla sam od smijeha!

Cure, imam ideju (nemojte me popljuvat!)

Ajmo stvorit virtualnu polu-aerobik grupu pa se svako jutro "natjecat" kolko smo prethodni dan trbusnjaka napravili.

Vidim da je trbuh svima kriticna zona.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni nije trbuh kritična zona već bočni zračni (da bar zračni, špek) jastuci. Ima li tko sličnih problema?

Prije trudnoće, a čak i poslije poroda imala sam trbuh i struk par ekselans, ali od tog doba se debljam u području struka i ne mogu protiv toga.-

Gledam jučer neke svoje slike s plaže od prije par godina - imam isto kila kao i sad a razlika nebo-zemlja.((((((((

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Meni nije trbuh kritična zona već bočni zračni (da bar zračni, špek) jastuci. Ima li tko sličnih problema?
    Evo me, sestro!! To su ti tzv. love handles ;o) Legenda kaže da nestaju nakon bezbroj kosih trbušnjaka... I, da, slike od prije trudnoće namjeravam ritualno spaliti.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Ajmo stvorit virtualnu polu-aerobik grupu pa se svako jutro "natjecat" kolko smo prethodni dan trbusnjaka napravili.
    ja se unaprijed prijavljujem za zadnje mjesto
    lijena sam za ubit

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja sam rodila na carski pred mjesec i pol.Valjda je to radi reza, trbuh mi je obješen preko njega
    A hlače uuuuske, sva sreća da je ljeto pa mogu nosit široke lanene.Ali moram kupit par penzionerskih majica.Moje su sve do pupka.
    Ali cice su ok, ne žalim se.Mada će poslije bit palačinke...
    Neznam kad da počnem vježbati trbušnjake...da li treba malo pričekati s obzirom da je bio carski?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ajde da vam malo dam elana -
    vec sam napomenula da sam pocela pred TV-om vjezbat pilates -
    e pa, ovo je za rubriku: Vjerovali ili ne:
    meni su se misici poceli spajat!!!
    Kad hocu pogoditi u "rupu" osjetim otpor vlastitih misica, za koje sam zaboravila da postoje.
    Bas sam happy!
    Samo da me bar mjesec dana odrzi ova volja za vjezbanjem da se dovedem u red bar mrvicu

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

wow! :turbozavidni smajli:

je l' možeš pp-at malo tih trbušnjaka? :cer, krep, odvalj:

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hm...
    I ja imam bočne držače, a kad sam nedavno završila na hitnoj i kad me doktorica prepipavala, padala je u nesvijest od snažnih trbušnih mišića. Pa ti reci?
    By the way, jeste li otkrile onu novu Kinder Maxi čokoladicu? Ne mogu prestati - od jutros četvrti!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •