Ma ja se trudim da celu tu temu uopšte ne impliciram niti da nešto dodajem na tenziji. Jedino sam, eto, u petak pukla jer mi se celog dana kukalo po kući a onda u 20h dođe The Tata i izjavi:''U redu, šta god želiš samo ćuti!''

Kažem, nije to baš toliko intenzivno ali desi se eto jednom u 5 igara da on bude nečija sestra, drugarica, učiteljica, mama...Pustim ih da se igraju tako, ne kritikujem, najčešće uopšte ne obraćam pažnju na to ko je kog pola u igri. Doduše, ono što se jasno vidi jeste da onaj drugi nikad nije poželeo da bude u ženskoj ulozi - prosto ga vređa.

Da dodam podatak da se njih dvojica inače ne ponašaju kao pravi dečačići - mirniji su, ne tuku se, obožavaju plišance, frapiraju se kad čuju neku ružnu reč, njihova piša im uopšte nije poseban i fascinantan deo tela (mogu potpisati da su jedina braća u okolini koji se ne takmiče kom je veći ). Ali opet dodajem, ja nisma ta koja bi ih 'muški' vaspitala. Jedino da i ja pustim portorikanku kao tata i da krenem da podrigujem i nabijam loptu u zid :/