-
koliko sisa beba od 6 mjeseci?
evo mi s nekoliko upita:
1.moja curica od 6 mj i 8700 g (rođena s 3250)do sada isključivo dojena još uvijek papa svaka 3 sata a po noći se budi 1-2 puta i traži siku(i jede fino) tako da dnevno imamo 7-8 podoja da li je to previše i savjet što sada uvesti od dohrane?
2. što se tiče noćnog hranjenja probali smo jednu noć i adaptirano kao prespavat će noć ali ništa od toga pa smo prestali jer ona se budi bez obzira kada i koliko pojela navečer
-
-
-
Samo da vas utješim u vezi noćnih podoja. Bubamarac se dvije godine budio najmanje 2, a najviše 20 puta noću, ali bi posisao i zaspao. Mislila sam da je to strašno dok nije došao Zeko i, osim nacicavanja nakon kojih zaspe, počeo raditi "tulume" od 2 sata noću. Probudi se, naprimjer, u 2 i do 4 i nešto fešta u dnevnom boravku, igra se kao usred dana, onda zaspe do 7 i to je to. I ja bih potpisala doživotna dva nacicavanja nakon kojih zaspe
-
1. niti previše niti premalo, nego odlično :D
dohranu, pogledaj u podforum Dohrana, mislim da ima tema o tablici, mi smo počeli sa rižom ili palentom i povrčem ili voćem
2. ima knjiga kako da dijete naučiti spavati bez suza
mali od mog frenda se budio po noći radi 2-4 boce mljeka (ili mljeka sa čokolinom) a bio je dojen jedva mjesec dana
-
hvala cure na savjetima,kad čujem koliko vi imate buđenja po noći sam presretna
ali s druge strane znam za slučajeve koji fino spavaju cijelu noć ali mi se nikako ne sviđa metoda pustiti djete da plače.
idem sad tražiti forum o dohrani!!!
-
-
Administratorica
-
potpisujem punticu.
Kao da gledam nas dvoje. Moja frendica ima isti problem sa sinom kao i tvoja sestra. Do 5 mjeseci spavao kao zaklan ( al sam joj zavidila, moj mali i njen razlika 13 dana)a sad svaku noć tulum. Istina i moj se koprca i traži cicu ali preživjet ćemo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma