Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: koliko sisa beba od 6 mjeseci?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno koliko sisa beba od 6 mjeseci?

evo mi s nekoliko upita:
    1.moja curica od 6 mj i 8700 g (rođena s 3250)do sada isključivo dojena još uvijek papa svaka 3 sata a po noći se budi 1-2 puta i traži siku(i jede fino) tako da dnevno imamo 7-8 podoja da li je to previše i savjet što sada uvesti od dohrane?
    2. što se tiče noćnog hranjenja probali smo jednu noć i adaptirano kao prespavat će noć ali ništa od toga pa smo prestali jer ona se budi bez obzira kada i koliko pojela navečer

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

to nije previse podoja, meni djeluje bas skolski

sad je vec dovoljno velika da si sama izregulira koliko ce i kad jesti i spavati.

sto se tice dohrane imas cijeli pdf o tome, pogledaj kako je napravljena tablica pa izaberi namirnicu s kojom ces krenuti.

sretno!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

noćašnji "score": 11 buđenja!
    takva je bila i seka,
    da me netko pita, odmah bih "potpisala" doživotno jedno do dva buđenja tijekom noći

to je, znači, 11 podoja preko noći i otprilike isto toliko tijekom dana...
    o dohrani ne razmišlja: kad vidi žličicu, ispruži ruke, gura me i napravi takav izraz gađenja da nema smisla ništa drugo nego - odustati na neko vrijeme.

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Samo da vas utješim u vezi noćnih podoja. Bubamarac se dvije godine budio najmanje 2, a najviše 20 puta noću, ali bi posisao i zaspao. Mislila sam da je to strašno dok nije došao Zeko i, osim nacicavanja nakon kojih zaspe, počeo raditi "tulume" od 2 sata noću. Probudi se, naprimjer, u 2 i do 4 i nešto fešta u dnevnom boravku, igra se kao usred dana, onda zaspe do 7 i to je to. I ja bih potpisala doživotna dva nacicavanja nakon kojih zaspe

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

1. niti previše niti premalo, nego odlično :D
    dohranu, pogledaj u podforum Dohrana, mislim da ima tema o tablici, mi smo počeli sa rižom ili palentom i povrčem ili voćem

2. ima knjiga kako da dijete naučiti spavati bez suza

mali od mog frenda se budio po noći radi 2-4 boce mljeka (ili mljeka sa čokolinom) a bio je dojen jedva mjesec dana

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala cure na savjetima,kad čujem koliko vi imate buđenja po noći sam presretna ali s druge strane znam za slučajeve koji fino spavaju cijelu noć ali mi se nikako ne sviđa metoda pustiti djete da plače.
    idem sad tražiti forum o dohrani!!!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

znam da je OT al ne mogu odoliti: MGrubi, kakav zakon avatar!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kad se noću budimo manje od 4 puta onda tu noć smatram dobro prospavanom!? POnekad imam dojam da sisa cijelu noć, ali stvarno cijelu. ujutro me bole leđa jer spavam u nemogućim položajima, ali eto, znam da će prije ili poslije proći
    moja nećakinja je spavala cijelu noć od kad je imala mjesec dana! nitko sretniji od moje sestre. a onda je počelo: kad je imala 5 mjeseci počela se buditi valjda 100 puta svaku noć, i to je trajalo dok nije napunila dvije godine :shock:
    ja sam sretna s prosječno 5 buđenja... (blago meni kako me lako zadovoljiti )

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

potpisujem punticu.
    Kao da gledam nas dvoje. Moja frendica ima isti problem sa sinom kao i tvoja sestra. Do 5 mjeseci spavao kao zaklan ( al sam joj zavidila, moj mali i njen razlika 13 dana)a sad svaku noć tulum. Istina i moj se koprca i traži cicu ali preživjet ćemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •