dakle ovako...cikanje je smanjio na u principu 3 duža dnevno (ujutro nakon buđenja, prije popodnevnog spavanja i prije noćnog spavanja) i možda još koji onak usput na pola minute (te i ne brojim)...noću ciki cca 4 puta po 5 min...vani je nekoć cikio često i puno ali više nema šanse, uvijek mu nešto odvuče pažnju i moja cika tada završi svima u horizontu...
od uvođenja dohrane imao je razne faze...nekad je jeo, nekad nije...nisam se previše zamarala...ali sada kad je apsolvirao mnoštvo namirnica...on više neće jesti ništa što je do sada jeo...
u slast pojede jedino kupovne kašice (voćne) što me ćinii u kolicima za smirenje gricka kekse bez šećera iz bio i bio i eventualno neki pekarski proizvod (raženo pecivo npr) ali više završi na podu nego u ustima...
a sve što ja skuham ili završi u smecu ili ja pojedem ako mi je fino, a nije problem u mojoj kuhinji kaže mmnerijetko i pesica smaže ono što joj se sviđa i što nađe na podu...
e sad...molim vaše savjete i ideje i razmišljanja o tome da li i dalje kuhati i nuditi i bacati u smeće (a srce me boli kad se sjetim gladne dječice) ili jednostavno stati i davati mu neko vrijeme samo ovaj "junk" uz povremeno nuđenje normalnog jela...
i naravno uz ciku..znam da mu je i ona sama dovoljna ali čini mi se da ne ciki puno...al to me ne brine toliko jer uredno dobiva na težini i napreduje...više me brine to bacanje hrane u smece...