evo pretražujem stare topike i vidim da vas ima dosta čija djeca neće ili piju malo vode. A moja Luce (iskljućivo dojena do 6 mj, a zadnja 2 tjedna počeli sa dohranom, dobro je sve do sad prihvatila,jabuku, mrkvu, tikvicu i krušku) kad god joj dam vodu uzme. Dok jede dohranu,između žlica kad joj se malo nakupi u ustima,dam žlicu vode i sva sretna cmokće. Nakon što pojede dam opet par žlica i nezasita je. Onda dam siku, nekad uzme a nekad ne. A vodu bi opet uzela.
Čak nekad ni moju siku neće ali hoće ako joj dajem svoje mlijeko sa žlicom. obožava žlicu, čim vidi da joj se žlica približava širom otvara usta, ali samo ako je voda ili moje mlijeko, kad je dohrana manje otvara usta. Vjerojatno voli žlicu zato što već 3 mj dva puta tjedno kad ja radim dobiva mlijeko na žlicu. Čak sam bila ljubomorna na žlicu, jer sam čitala kako vaše bebe kad vi dođete kući ni čut za bočicu nego navale na vaše sike, a moja beba ziva ko lav i jede mlijeko sa žlicom a ja kraj nje.
E sad, da li joj smim davat još više vode, mislim nije ni to sada puno, ali da li da joj dajem dok god ona hoće ili koliko ?