Kao što naslov kaže, možda je tema predirektna ili prekontoverzna za forum, u tom slučaju se ispričavam ali STVARNO želim ćuti VAŠA razmišljana.
Radi se o ovij fotelji www.tantrachair.com
Stigao mi je danas mail od prijateljice sa porukom : pogledaj ovaj genijalan izum!!! - i pogledam ja i stvarno mi se dopala "fotelja", e sada dolazi onaj škakljivi dio...
Ne znam kolikom broju ljudi bi ova fotelja stala u spavaću sobu, pa tako ne bi stala ni nama, nego kada bi ju htjela i naručiti, znaći morala bi biti u dnevnom boravku - recimo pored trosjeda...![]()
Prvo što mi iza razmještaja pada na pamet jest nelagoda i crvenilo pred ljudima kojima kad te pitaju što ti je to, kažeš pa fotelja za sx... onako cool, a pretpostavljam ljudi ostanu u šoku, nevjerici, zgražanju... pa onda još imate i djecu doma, koja uživaju spuštajući se po njoj.. eto koje mi sve asocijacije padaju na pamet
.
I da se nekim ćudom odlućim kupiti ju, stvarno ne znam kako bi preživjela od muke i srama pred drugim ljudima???
Ili je to dodatak namještaju u vilama, kučama sa 5-10- soba, za bogataše...
Ili ju ljudi kupe, pa šute o njenoj namjeni, pa sve mole boga da ostali ne "googlaju" po netu i ne znaju pravo stanje...
Kaj vi mislite?![]()
![]()
![]()