javi dojmove, za Groviu sam čula negativne komentare. Lako za tm, ja već dvaput zaboravila cover ali sam odmah čim sam je obukla shvatila jer sam ga vidila pored
javi dojmove, za Groviu sam čula negativne komentare. Lako za tm, ja već dvaput zaboravila cover ali sam odmah čim sam je obukla shvatila jer sam ga vidila pored
Groviu sam i ja gledala,ali sve mi to nekako skupo i još poštarina,tako da sam odlučila ostati na ovim koje imam od šivalice (još sam novih naručila) i ME i obečala da si budem motherice nadopunjavala kako bude financija, svaki mj po maloJedino netko je gore spomenio ove http://pelenko.com/Platnene-pelene/A...-in-red-monkey
još bi samo njih joj kako su slatke,ove imaju isto dobre komentare.
close parent hvalim di stignem
savrsena AIO a mozes ju koristiti i samo kao cover na manje pelene ili samo na prefold ili na tetru slozenu kao prefold
To mislite na ovu gore koju sam stavila ilnk, i uložak nije skup 60 i nekaj kuna, jedino kaji mi se ne sviđa sto je zemlja podrijetla kina.
Da, MM, ni nama ne izgleda isto kao na licu, ali i ja sumnjam da u peleni imamo nešto od AD-a. S čime mažeš lice?
Evo da javim dojmove o GroVia peleni. Dobila sam na poklon 6 kom hybrid pelena. Ide vanjski cover, i drukerom se unutra skopca ulozak koji se sastoji od 2 dijela. Onaj koji ide na guzu je jako fini pamuk.
Plusevi:
-super lako za koristenje (stavljanjeunutarnjeg dijela na cover)
-lijepe
-cover se nimalo ne urezuje
-cover se moze lako koristiti i sa tetrom kao prefold (ne treba zamatati tetru, nego samo staviti kao ulozak)
-super cicak koji se lijepi na bilo koji prednji dio, pa onogucava jako dobru podesivost oko struka
Minusevi:
-pazljivo se mora nastimati unutarnji sloj u slucaju da se smanjuje cover (za velicinu newbon), jer inace pamuk viri iz covera i naravno promoci
-zbog ovog gore navedenog ja uopce ne koristim newborn velicinu, nego bebu zamatam u najvecu velicinu
-dugo se susi unutarnji dio (cak i nakon susilice jos treba na radijatoru dosusiti)
Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna njima.
E to nisam testirala. Mijenjala sam ga na 4 sata. Dakle, 4h izdrže. Budem stavila i jednu noć, pa ću vidjeti za duže razdoblje
Pa 4 sata je super za AIO pelenu, meni su toliko izdržale i pop-in mada je ja često mijenjam na dva, dva i pol sata
ma daj i s čim ćeš prije mazat? Meni ova teta iz apoteke sugerirala neku dermapip da su super povratne info od ljudi koji su koristili
Nemam pojma. Nisam dobila Stelatopiu, a A-dermu sam dobila losion, a htjela balzam...pa još razmišljam. Sad možda krenem i s ovom 'tvojom'
. Nego, kako si ti to aplicirala? Muči me kako to aplicirati na kožu, tj. kako si se rješavala sloja zaštitne kreme za guzu (JGL ili koja već druga turbo masna krema)?
Točnije te tvoje su AI2 kao i popice ali meni to sve isto. Možda kod spojenih tkanina lakše dodirne PUL pa povuće vlagu
Pa ja bi samo tu kremu namazala kad bi oprala guzu ujutro i navečer a preko dana i po noći JGL
Koristi li netko BambioMio antibakterijski dodatak deterdžentu? Što je to ustvari po sastavu?
ma crvenilo je dosta brzo prošlo za par dana nego vidi se kao ona suha kožica još uvijek mada manje, nije još koža kao prije
Skupila sam puno platnenih pelena i ne trebam ih prati svaka dva dana nego recimo svakih 5-6 dana.. E sad, držim ih u kanti na suho, pošpricam sa čajevcem i nisam sigurna da li je štetno tako dugo držati bez pranja ili da ih ipak perem svaka 2-3 dana?
Ok, onda moram biti strpljiva, jučer sam krenula mazat pa još ne vidim razliku (mažem samo jednu stranu).
Uh, šta ti se nisu usmrdile? Ja ih ne čuvam na suho, ali već nakon 2 dana u vodi to poprilično vonja kad praznim vodu da bi ih mogla ubaciti u pranje.
ja primjetila na jednoj AIO crnu točkicu vjerojatno gljivica od držanja u zatvorenoj kanti a bila je vlažna tako da ja ti ne bi preporučila 5,6 dana držati pelene ja ih perem svaka 2,3 dana, a možda sam ovaj pustila 3 dana pa već sranje
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 10.02.2014. at 15:56
Nisu se usmrdile uopće, jučer sam prvi puta pustila tako dugo da vidim šta će bit.. ne držim ih skroz poklopljene pa možda zato.. čak ih ni ne ispirem prije bacanja u kantu, samo pošpricam čajevcem..![]()
I ja tako Apsu i evo 4 mjeseca i ništa im nije. Svako toliko odvrtim na 70 i 95 i sve ok.
pokakane isperem, ove druge ksko kad
trebam kupiti cover ali da ima nekakv uzorak na njemu. Natura je out of stock. Imate li kakvu preporuku za neku drugu web trgovinu?
http://pelenko.com/za%C5%A1titne-ga%...ir-flow-afrika ovu bi ali nema nase velicine![]()
Za snimanje priloga o rodinom socijalnom poduzetništvu, pozivamo jednu mamu i bebu korisnicu rodinih pelena da nam se pridruze sutra u Rodinom gnijezdu u 10.30.
Ima li zainteresiranih filmskih zvijezda?
Bit će kratko i slatko![]()
Kako kod iskljucivo dojene djece isperete govance? Ove moje se toliko pokake da to izlazi svugdje i kod jednokratnih. Onaj papiric (btw jos ga nisam nabavila) mi nekako nema svrhu kod ovakve litavice ili se varam?
Neki dan smo imali test voznju sa platnenim i odmah druga pelena je bilo sranje do grla. Dobro ne do grla ali do pola ledja. Nesto sam ja tu krivo...
Mozda je bolje da pricekam uvodjenje dohrane i konkretiziranje govanca.
Meni platnena nikad ne procuri govancem litavcem. Dodi na edukaciju!
Papirici ti jos nemaju smisla.
Isperes pod vodom, ja cijelu pelenu "ražentajem"
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Posljednje uređivanje od S2000 : 20.02.2014. at 14:54
Meni dosad iz platnenih nije iscurila kakica dalje od covera nijedan jedini put. Možda ih nedovoljno stegneš?
A što bi bila test vožnja? Probno nošenje platnenih? Kakica završi do pola leđa ako npr. nosiš dijete dok kaka pa pritisak tvoje ruke ne da kakici da ostane na guzi već ode svugdje gdje može, a to je trbu i leđa. Isto vrijedi i ako je npr. bilo u viperu ili u as. Ako leže ne leđima uglavnom kakica ostane centrirana na dupetu osim ako količine nisu stvarno velike.
Ma ja to nesto krivo radim. Ali ne odustajem. Evo dogovorila sam dodatnu edukaciju kod S2000.
A da, ove moje su toliko po rukama da im zato govance i dodje do pola ledja.
Još jedan kiks se događa kad se pokakaju u ležećem položaju i onda ih treba donijeti do komode za presvlačenje...ako je kakica friška, pelena vjerojatno još nije stigla sve upiti i ako se stavi ruka na guzu kod podizanja bebe ili ju se tako nosi do mjesta za presvlačenje, govanca će biti svugdje (naučeno na vlastitoj grešci
) .
ja ih iscetkam pod mlazom vode, protrljam sapuna i zafitiljim u kos, cas poslaal cetkica je glavna.
A jel vam uvijek ostanu zute nakon pranja? Ne znam jel nesto krivo radim, stalno su mi flekave i sad cekam sunce da vidim oce ih izblijedit..
Da :\ srećom, sunce ih stvarno sprži...čak i ono kroz oblake. Ako nema sunca pa ostane ili je količina žutila poslije pranja prevelika, samo ih vratim u koš. Ne mogu se prisiliti to staviti na njega, pa nek i je 'samo pigment', gadi mi se...
Mistery solved.
Em je bila AIO pelena u pitanju, em je bila ona najmanja velicina 1 (rodina aio) koju su bebice prerasle. Bilo bi cudno da je kakica uopce i ostala unutra
AIO su inace najnepouzdanije pelene i nikad dobro ne stegnu kao obicni sveti cover.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Nama kakica nikad nije procurila osim jednom-dva puta malo iz pelene u cover.
Da lakše je isprati pelenu ako ima papirić bez obzira kaj procuri rijetko i na pelenu i ja ih isto cijele ispirem u hladnoj vodi.
Sad sa dohranom je stolica uglavnom kruća pa je i sa pelenama lakše![]()
Pomoć, pliz...ovo toćanje platnenih u octu, kako se točno izvodi? Da li se ocat miješa sa vodom ili se pelene potope u čisti ocat? I što ako se pjene? Znam da to znači da ima kamenca, no da li ih onda puštam u octu neko vrijeme?
To je, mislim, redovno održavanje. Mi smo pobrali osip i gljivice i sad bi napravila pp generalku.
meni nikad ne ostanu pelene prljave od kakice jer ih isperem pod tušem i onda protljam sa sapunom za mrlje malo pričekam i opet isperem, već su i prije mašine čiste, nije potrebno četkati.
Nisam do sad kupovala te papiriće za stolicu jer je bila onako mekana ali sad kako krećemo s dohranom mislim da bi trebali i kako onda to stavljate u svaku pelenu ili onda kad očekujete da će kakati?
Phiphy a di su ti gljivice došle jel na pelenu ili na guzu