Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa Vidi poruku
    peri svakodnevno, sa ostalim bijelim vešom
    uz malo dijete definitivno se nabere jedna mašina bijelog na dan
    ni pelene ni preostali veš se neće buniti, samo zaobiđi omekšivač i uključi duplo ispiranje
    ja sam tako prala
    ovo mi se čini neizvedivo zbog količine praška. Bijeli veš perem sa normalnom količinom praška jer je često i flekav, dok pelene perem sa minimalnom količinom praška (1 žlica na mašinu)

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi još nemamo problem smrdljivih pelena (još nismo počeli s dohranom) ali negdje sam pročitala da bi se pelene mogle prskati ulje čajevca.
    Neka me isprave oni koji znaju više...

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj acqua prvotno napisa Vidi poruku
    mi još nemamo problem smrdljivih pelena (još nismo počeli s dohranom) ali negdje sam pročitala da bi se pelene mogle prskati ulje čajevca.
    Neka me isprave oni koji znaju više...
    To i mene zanima (ja se tek pripremam) i gdje kupiti ulje i koje i kako ga koristiti? Planiram pelene čuvati u kanti s vodom...

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    To i mene zanima (ja se tek pripremam) i gdje kupiti ulje i koje i kako ga koristiti? Planiram pelene čuvati u kanti s vodom...
    ja sam kupila ulje od Pranaroma, preko neta, ali sam čitala da ga ima u dm-u.
    ovo sam kupila za dezinfekciju zraka, a čini mi se da bi ovo iz dm-a bilo skroz dobro za pelene.
    mislim ih držati u kanti na suhom, i povremeno pošpricati sa čajevcem

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Možda bolje onda dok još dojim (tj. kad se beba rodi) dok ne krene dohrana držati pelene na suho?

početnica sam pa ne znam...

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni se osobno čini puno lakše držati ih na suhom. skineš, ubaciš u kantu i doviđenja. kad se skupi određeni broj pališ mašinu. tako je kod nas

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam skoro za nasu bebicu koja stize za oko meseci po dana nabavila pp, pa sam imala nekoliko pitanja:
    1. Pise mi na uputstvu da se peru na 40-60C, da li je to po vama dovoljna temperatura (narocito za ukakene)?
    2. Kako sprecavate fleke?

I posto su moje pelene OS, nikako nisam sigurna kako se podesavaju na najmanju velicinu. Ne znam da li cu dobro objasniti, ali razumece me mame koje imaju OS pelene kao Rodina pusa sa drikerima po visini.( http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=1&Tekst2ID=287 ) Kad zakacim na najnize drikere, ne znam sta da radim sa onim delom pelene gore koji je visek. Da li se on savija - ako da da li ka spolja ili unutra ili ostaje onako ka gore preko bebinog stomaka? Izvinjavam se ako je glupo pitanje, nadam se da ste razumeli na sta mislim.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni uopće ne smrde. čuvam ih u kanti u kupaoni i ništa ne špricam.
    u kakvoj kanti ih držiš?
    moja kanta je kanta sa puno rupa, prozračna.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja ih držim na suhom i ne smrde, ali ponavljam mi još nismo počeli s dohranom. ne znam što nas još čeka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •