Cure pratim vas već neko vrijeme, definitivno sam odlučila za svoje dijete koje uskoro dolazi na svijet koristiti platnene pelene i dosad sam uspijevala naći sve što me zanimalo u vašim postovima - hvala vam na tome jer drugih izvora informacija nemam u blizini!
Imam pitanje - pronašla sam u Getrou zaštitne gaćice - covere za pelene po cijeni ispod 4 kn po komadu, u 3 veličine, ima ih rozih, plavih i zelenih - sve su na točkice. Odmah sam uzela 4 komada (pa da ih imam kao za neku rezervu, nek se nađe) i poslije sam na kasi shvatila da im je cijena još i manja - negdje oko 1,60 po komadu koliko se sjećam. I sad me zanima dali ih je neka od vas koristila i kakve su u odnosu na druge - budući da nemam iskustva s tim. Deklaracija: Baby Star, sastav 100% poliester i 100% pvc (2 sloja su), uvoz iz Švicarske, zemlja porijekla naravno Kina. Smijem li to uopće koristiti ili ih nebi preporučili budući da nisu od PUL materijala koji se obično koristi za covere, pretpostavljam da u pvc-u koža ne diše?