Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj nevena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa tako i ja, ako je ukakan odmah a inace prije svakog dojenja. samo nekad mi spava po 3,5 sata u komadu pa je nakon toga pelena prilicno morka. pa sam se pitala jel im smeta to sto su u stvari cesto mokri.
    iz ovog je razloga moja prijateljica odustala od platnenih!imala je najbolju namjeru ih koristiti,posudila par od prije no kad je vidjela da paranoicno svako 30min gleda jeli beba mokra da je odustala....i mene to zanima,jer bas buditi bebu da je promjenis mi se ne cini OK...a bome ni da stoji mokra....
    hajde vi iskusne,jeli bas odmah mijenjate bebe,cak i kad spavaju?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    iz ovog je razloga moja prijateljica odustala od platnenih!imala je najbolju namjeru ih koristiti,posudila par od prije no kad je vidjela da paranoicno svako 30min gleda jeli beba mokra da je odustala....i mene to zanima,jer bas buditi bebu da je promjenis mi se ne cini OK...a bome ni da stoji mokra....
    hajde vi iskusne,jeli bas odmah mijenjate bebe,cak i kad spavaju?
    otprilike sam četiri godine mijenjala platnene pelene, dva djetea ukupno, i pelene sam uvijek mijenjala svaka tri (u prvim tjednima) ili četiri (kad smo prošli prve tjedne i pupak) sata, a noću ih nisam presvlačila nikada (osim ako bi se pokakale). Ta noćna pelena je bila ista po i po 12h. Moje su bile uglavnom u vuni, druga isključivo, ne sjećam se nikakvih problema, a pogotov ne paničnog provjeravanja je li beba mokra ili nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •