Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    hmmm,vidim da mi pada u vodu kupovanje unaprijed paketa od 20kom pa da tako ustedim (jer tako svaka pelena dodje cca 65kn)...
    koliko sam citala,stvarno svatko ima razlicita iskustva te tek nakon isprobavanja raznih vrsta skuzite koje najbolje pasu bebi...

zakljucila sam da mi je onda u startu najbolje kupit brdo tetra i covere pa onda nakon mjesec-dva se prebacit na platnene i to mozda prvo par od svakih da vidim sto ce mi odgovarat...samo je to onda najskuplji nacin...

ne kuzim samo poantu kupovanja svih tih prekasnih uzoraka i boja ako preko pelena idu coveri i one se uopce nevide (osim kad su na susilu )?
    onda bi trebalo imat kolekciju covera,a vidim vecina vas ima samo 4-5... (neke i manje)...
    nastranu AIO,samo eto vecina vas njima bas i nije odusevljena...
    sto se tice uzoraka i boja, vidis ih ti kad presvlacis a imas i cisto bijelih, meni je recimo konoplja jedna od drazih pelena. A mozes se raspametiti za vunenim coverima, pa imas na drukere, cicak, longies, shorties...
    Po meni je jeftinije poceti s tetrama (plus sta meni os pelene na novorodencetu izgledaju stvarno ogromno) i par covera, pa vidis jel si uopce za to. ja imam od sina nesto pelena, pa sam si s curkom priustila svaki mjesec par komada (kao, ne trosim na jednokratne, pa nek se nade) i od drage tete sivalice ni jedna nije skuplja od 60 kn. u rodinom shopu sam se opskrbila kad su imali popust. a mozes i na burzi naci i novih i rabljenih. na kraju, novac je (bar meni) zadnja stavka kad su pp u pitanju.
    Sto se tice toga da su mokri... moja je cijelu noc u istoj peleni, naravno da je do jutra mokra, uopce se ne zamaram time. Nije da se to ohladi, pa da joj je zima ili nesto tako. Ne kuzim ovo provjeravanje svakih pola sata- pa i u jednokratnima su mokri i isto ih treba mijenjati. samo te moze ponijeti osjecaj suhoce, pa ti je dijete zapisano duze.
    Ma svasta bi jos napisala, ako si za, nece te pokolebati nista, ako nisi, naci ces problem.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Treće dijete u platnenim. Mijenjam svako 3 4 sata po noći ne. I sve 5. Nego, zanima me mažete li vi svoje bebe kremom? Kojom? Ili nečim drugim? Ja ovog trećem ne mažem ničim i stvar super funkcionira,a kad se guza malo zacrveni namažem kantariolom i meni je to najbolje rješenje. Bojim se malo sad kad počne nadohrana pa se promijeni i kakica. Ima li netko iskustva, dakle bez kreme u platnenim i kad se svašta papa?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •