Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

s2000 sretno! bebaci su nam se rodili otprilike u isto vrijeme, i mi smo poceli sa platnenim prije mjesec dana, i za sada sve super... mio liners sam i ja uzela ali ih ne bacam u skoljku, stari odvodi pa da ne rizikujem. nase pelene su bambus do guze ,a sa njega fleke lakse idu tako da nema problema i kad sam to shvatila sad ih skoro ni ne stavljam.
    mame djecaka u pp - pitanje za vas: kad ga ujutru skinem imam osjecaj da mu je pisa i jajca sva nekako stisnuta , i sve mislim mozda to njemu smeta. nama se pocetak pp poklopio sa nicanjem zubica, puno se budi nocu, place, i sad vise ne znam zbog cega je. jednu noc sam ga stavila u jednokratnu da vidim je li do pp i opet se budio i plakao, tako da vjerovatno nije do pelene.
    cak ni ne stavljam puno slojeva, samo 2 uloska od bambusa u pelenu koja nema usiven ulozak, to nikako nije predebelo, ali kad se napuni mozda stisce? mislim da je za curice udobnije nego za djecake...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    mame djecaka u pp - pitanje za vas: kad ga ujutru skinem imam osjecaj da mu je pisa i jajca sva nekako stisnuta , i sve mislim mozda to njemu smeta. nama se pocetak pp poklopio sa nicanjem zubica, puno se budi nocu, place, i sad vise ne znam zbog cega je. jednu noc sam ga stavila u jednokratnu da vidim je li do pp i opet se budio i plakao, tako da vjerovatno nije do pelene.
    cak ni ne stavljam puno slojeva, nocu samo 2 uloska od bambusa u pelenu koja nema usiven ulozak(danju samo po jedan), to nikako nije predebelo, ali kad se napuni mozda stisce? mislim da je za curice udobnije nego za djecake...
    moram ponoviti pitanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •