Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Koliko je to "malo praska" za pranje pelena? Tj. kad kazete jedna zlica jel to cajna ili jusna i jel vrhom ili razom puna?
    Pelene su mi se usmrdile i prvo sam ih samo ispirala pa su i dalje smrdile, a onda sma ih oprala s malo vise praska i dva puta isprala i prestale su smrditi (prala sam sve na 60 stupnjeva).
    Zaista stavljam jako malo praska, oko dvije razom pune cajne zlicice, jel to ipak premalo?

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj jedna2 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko je to "malo praska" za pranje pelena? Tj. kad kazete jedna zlica jel to cajna ili jusna i jel vrhom ili razom puna?
    Pelene su mi se usmrdile i prvo sam ih samo ispirala pa su i dalje smrdile, a onda sma ih oprala s malo vise praska i dva puta isprala i prestale su smrditi (prala sam sve na 60 stupnjeva).
    Zaista stavljam jako malo praska, oko dvije razom pune cajne zlicice, jel to ipak premalo?
    Jedna puna jušna žlica praška! Moja mašina ispire sa hladnom vodom (hladnijom od 60 stupnjeva) pa ti ja znam staviti na 60 sa sodom bikarbonom bez centrifuge pa onda još jedno pranje na 60 sa žlicom praška!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •