Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

crvena nam je guza. obavi veliku nuzdu u as, pa dok dodemo do doma guza se zacrveni. cak joj se danas zacrvenio malo i vanjski dio usana od pikice. za noc sam joj stavila sada jednokratnu jer me frka da joj se u vlaznom ne pogorsa. sto da radim sutra ak je i dalje crvena? mislim stavljat platnene pa mijenjat svako malo. i inace mijenjamo cesto, svakih dva, tri sata, i perem je poslije presvlacenja ali eto.. da li da mazem sudocremom ak je u platnenoj? uf, help!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aliana79 prvotno napisa Vidi poruku
    crvena nam je guza. obavi veliku nuzdu u as, pa dok dodemo do doma guza se zacrveni. cak joj se danas zacrvenio malo i vanjski dio usana od pikice. za noc sam joj stavila sada jednokratnu jer me frka da joj se u vlaznom ne pogorsa. sto da radim sutra ak je i dalje crvena? mislim stavljat platnene pa mijenjat svako malo. i inace mijenjamo cesto, svakih dva, tri sata, i perem je poslije presvlacenja ali eto.. da li da mazem sudocremom ak je u platnenoj? uf, help!
    Mi mažemo sudocremom (ili sličnom kremom) ako je umjereno crvenilo. Za jako crvenilo pomaže plimicol. Neće ništa biti pelenama ako povremeno mažeš guzu

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

cure hvala na odgovorima! kod nas se nakon par noci u jednokratnoj situacija popravila pa sam joj vratila pp za noc. jutro koma, sve crveno. pokusat cu dok se to ne smiri jos jedno vrijeme nocu jednokratne iako mi je grozno stavljati joj ih po noci, al ne znam kaj bi. kad se pokaka, brzo mijenjam pelenu i malo se guza zacrveni, pa mazem. i luftamo naravno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •